FOXSUN 2-în-1 pentru Fulger Splitter Adaptor pentru iPhone X/8/8 Plus/7/7 Plus.Dual pentru Fulger Căști Audio & Charge Adaptor FOXSUN 2-în-1 pentru Fulger Splitter Adaptor pentru iPhone X/8/8 Plus/7/7 Plus.Dual pentru Fulger Căști Audio & Charge Adaptor FOXSUN 2-în-1 pentru Fulger Splitter Adaptor pentru iPhone X/8/8 Plus/7/7 Plus.Dual pentru Fulger Căști Audio & Charge Adaptor FOXSUN 2-în-1 pentru Fulger Splitter Adaptor pentru iPhone X/8/8 Plus/7/7 Plus.Dual pentru Fulger Căști Audio & Charge Adaptor FOXSUN 2-în-1 pentru Fulger Splitter Adaptor pentru iPhone X/8/8 Plus/7/7 Plus.Dual pentru Fulger Căști Audio & Charge Adaptor FOXSUN 2-în-1 pentru Fulger Splitter Adaptor pentru iPhone X/8/8 Plus/7/7 Plus.Dual pentru Fulger Căști Audio & Charge Adaptor

FOXSUN 2-în-1 pentru Fulger Splitter Adaptor pentru iPhone X/8/8 Plus/7/7 Plus.Dual pentru Fulger Căști Audio & Charge Adaptor

32.50lei
In stoc
i248

Certificate: FOXSUN
USB Tip: STANDARD
Pachet: Da
Numărul De Model: Mini DisplayPort la HDMI 4K VGA DVI Adapter
Nume De Brand: FOXSUN
Utilizarea: VR/AR Ochelari

 • FOXSUN 2-în-1 pentru Fulger Splitter Adaptor pentru iPhone X/8/8 Plus/7/7 Plus.Dual pentru Fulger Căști Audio & Charge Adaptor

  Produs Caracteristică pentru Căști, adaptor si incarcator pentru iphone 7 plus : Acesta vă permite să ascultați muzică și responsabil în același timp.

  2 in 1 iphone 8 adaptor fabricate cu avansate de aliaj de aluminiu, transmiterea eficientă, semnal de stabilitate, asigura crystal clear audio, rapid de încărcare.

  Sprijină întregul ecosistem de lightning audio căști și suportă până la 24-bit, 48 khz ieșire fără pierderi.

  Suportă încărcare de până la 2a de intrare, acesta oferă complet bateria la telefon în timp ce audio este pornit.

  GARANTIE: vindem numai produse de înaltă calitate, dar dacă pentru orice motiv, acest iphone adaptor nu îndeplinește cerințele dumneavoastră,vă Rugăm să ne contactați cu orice întrebare.

  Descriere Produs

  2 in 1 lightning adaptor cu 2 functii, suporta taxa, asculta muzica, pe această bază, se are sincronizarea funcție care acceptă încărcare și de a asculta muzică în același timp.

  Caracteristică

  Viteza de încărcare rapidă: Acest fulger suport 2A max pentru a oferi viteza de încărcare rapidă.

  Dimensiuni mici: dimensiuni Mici este convenabil pentru a transporta.

  Cum să vă conectați

  Pasul 1: Conectați căștile și încărcătorul în adaptor.

  Pasul 2: conectați-fulger cu telefonul.

  Sfaturi pentru utilizarea USB adaptor: Inițial conectați adaptorul cu cască, și apoi conectați cu sursa de alimentare. (cum ar fi o bancă de putere).

  Vă rugăm să conectați-l în scopul de a se asigura că funcționează bine.

  Vă rugăm să rețineți

  Acest adaptor lightning nu pot suporta transferul de date.

  Acesta nu va funcționa cu audio aux cablu.

  Mufa pentru căști nu este compatibil cu 3.5 mm aux pentru căști.

  Caietul de sarcini

  Produs: Adaptor Lightning pentru iPhone 7/7plus/8/8plus

  Lungime cablu: 13CM /5.1 în

  Detalii Pachet

  1 x 2 in 1 lightning adaptor

  Garanție

  Dacă aveți orice problemă cu produsul nostru, vă rugăm să ne contactați în primul rând și echipa noastră va răspunde la tine în termen de 24 de ore cu cele mai bune servicii pentru clienți.

  Etichete: dual x79, displayport, dvi, bărbați ochelari de stocare, port dvi, vga hdmi adaptor, electronice organizator organizații, splitter-ul hdmi, displayport, ar cască, hdmi 2 hdmi.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare