34 Buc Adânc Scratch Remover Sticlă Auto, Lustruire Kit de 8 OZ Oxid de Ceriu și 2 34 Buc Adânc Scratch Remover Sticlă Auto, Lustruire Kit de 8 OZ Oxid de Ceriu și 2 34 Buc Adânc Scratch Remover Sticlă Auto, Lustruire Kit de 8 OZ Oxid de Ceriu și 2 34 Buc Adânc Scratch Remover Sticlă Auto, Lustruire Kit de 8 OZ Oxid de Ceriu și 2 34 Buc Adânc Scratch Remover Sticlă Auto, Lustruire Kit de 8 OZ Oxid de Ceriu și 2 34 Buc Adânc Scratch Remover Sticlă Auto, Lustruire Kit de 8 OZ Oxid de Ceriu și 2

34 Buc Adânc Scratch Remover Sticlă Auto, Lustruire Kit de 8 OZ Oxid de Ceriu și 2" Roata J26 19 Dropship

95.88lei 74.77lei
In stoc
i2571

Numărul De Model: 1283159
Certificare: NICI unul
Origine: NC(de Origine)
Dimensiune: see information
Material Pad: vezi informații
Nume De Brand: BENGU
Diametru Exterior: see information
Utilizare: DIY acasă

  • Adânc Scratch Remover Lustruire, Șlefuire A Sticlei Kit 1. Oxid de ceriu este cel mai bun lustruire pulbere de sticlă scrach deoarece fizice și chimice de reacție. 2. Ușor de utilizat,doar se amestecă pulberea cu apă și se aplică pe suprafața de sticlă cu lustruire simțit pentru a restabili ușor zgâriat ferestre, oglinzi, blaturi, parbrize, mese din sticla, ecrane protectoare pentru duș, parbrize, rezervoare de pește, chiar și farurile auto-o stare ca nouă.A sugerat Instrucțiuni pentru Utilizarea de Oxid de Ceriu: (1)materiale Necesare: 1.Oxid De Ceriu 2.Apa (Unii recomanda apa distilata) 3.Lustruire Wheel 4.Burghiu Electric 5.Mici Căzi de Plastic (Halba de bere sau un sfert de litru) 6.Sticla Cu Pulverizator (2)Direcții: 1. Curățați zona aveți de gând să lucreze la bine.Fi sigur că nu există nici o murdărie sau murdăria de pe sticlă, deoarece acest lucru poate duce la costuri suplimentare zgârieturi odată ce ați începe buffing. 2. Am două mici căzi de plastic gata; quart sau halbă de dimensiuni containere de lucru bine.Umple-o pe jumătate cu apă. 3. Loc de slefuire roata în apă; lăsați-l să devină bine umed, dar nu ud până la piele. 4. Pune unele de Oxid de Ceriu în gol cadă, și se adaugă suficientă apă pentru a crea o pastă (un strat subțire de pastă amestec). 5. Atașați umezită de slefuire roata la burghiu electric și dip-l în suspensie. 6. Loc de slefuire roata pe zona de lucru, utilizarea de dimensiuni mici simțit volan dacă scrach este aproape de colțul de windows ; ține roata în mișcare în sus și în jos și circular.Asigurați-vă că pasta nu se usuce, ca acest lucru ar putea duce sticla la supraîncălzirea și crack.Dacă pasta este de a deveni uscat, puteți spritz cu o sticla cu pulverizator plin cu apă.Caietul de sarcini: Oxid de Ceriu Capacitate Praf: 8 Oz(230 g) Simțit de slefuire Roata Diametru: 20mm, 30mm Simțit Tampon de Lustruire Diametru: 50mm/2" s-a Simțit Șlefuire Diametru Disc: 50 mm/2" Drill Adapter Diametru: 6mm/0.24" Șmirghel Granulație: 80/320/1000/3000/7000 Pad Max RPM: 12000 Cantitate: 34 Buc/1 Set Notă: vă Rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita, din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!Nici Pachetul de vânzare cu Amănuntul Conținutul Pachetului: 1 x 230g Oxid de Ceriu Praf 1 x 2cm Simțit Lustruire Wheel 1 x 3cm Simțit Lustruire Wheel 2 x Disc Polizat Cu Burghiu de 6 mm Adaptor 4 x 2" Diametru de Lână Tampon de Lustruire 25 x Șmirghel(5 Buc/Fiecare Grit)

    Etichete: oxid de ceriu, crema de plumb, oxid de ceriu sticlă poloneză, tur roata, ceriu, oz autocolant, dropshipping centru găsi produse pentru a vinde, oxid de ceriu poloneză, polizor de banc poloneză, lustruire, șlefuire a sticlei praf.

  • Recenzii (1)

    Scrie o recenzie

Produse similare