Ferma De Animale Bovine Ovine Porc Crotalii Cutter Clește Din Plastic Ureche Tag Remover Crotalie Tăiere Cleste De Animale De Fermă Echipamente Ferma De Animale Bovine Ovine Porc Crotalii Cutter Clește Din Plastic Ureche Tag Remover Crotalie Tăiere Cleste De Animale De Fermă Echipamente Ferma De Animale Bovine Ovine Porc Crotalii Cutter Clește Din Plastic Ureche Tag Remover Crotalie Tăiere Cleste De Animale De Fermă Echipamente Ferma De Animale Bovine Ovine Porc Crotalii Cutter Clește Din Plastic Ureche Tag Remover Crotalie Tăiere Cleste De Animale De Fermă Echipamente Ferma De Animale Bovine Ovine Porc Crotalii Cutter Clește Din Plastic Ureche Tag Remover Crotalie Tăiere Cleste De Animale De Fermă Echipamente Ferma De Animale Bovine Ovine Porc Crotalii Cutter Clește Din Plastic Ureche Tag Remover Crotalie Tăiere Cleste De Animale De Fermă Echipamente

Ferma De Animale Bovine Ovine Porc Crotalii Cutter Clește Din Plastic Ureche Tag Remover Crotalie Tăiere Cleste De Animale De Fermă Echipamente

35.35lei 26.16lei
In stoc
i2628

Animale De Ferma De Tip: Bovine
Bovine porcine ovine iepure: Ferma animalelor, echipamente de Descărcare crotalie clește
Animal instrumente: Bovine porcine ovine iepure Descărcare crotalie clește
Material: Din Oțel Inoxidabil
Tip: Ferma de animale
Nume De Brand: JIECARE
Numărul De Model: Descărcare crotalie clește
Cerere: Bovine porcine ovine iepure
Numele: crotalie clește

 • Bovine Ovine Ureche De Porc Tag Remover

  Despre Plată

  1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

  2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

  3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.Despre Transport

  1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

  2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

  3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

  4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

  5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

  6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

  7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.Returnare Și Rambursare

  1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

  2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

  3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Interventie-timpurie.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

  4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.Despre Garanție

  1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

  2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

  Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Interventie-timpurie.ro!

  Etichete: animale crotalie, efectivele de animale bovine, pumn de hârtie tag, crotalie pentru bovine, foarfeca de oi, mucegai de porc, ferma, vite crotalie, porc de pluș, Ferma De Pui.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare