Cărămizi de construcție Telescopică de manipulare camion, o jucărie de învățământ conține 136 de blocuri pentru copii. Cărămizi de construcție Telescopică de manipulare camion, o jucărie de învățământ conține 136 de blocuri pentru copii. Cărămizi de construcție Telescopică de manipulare camion, o jucărie de învățământ conține 136 de blocuri pentru copii.

Cărămizi de construcție Telescopică de manipulare camion, o jucărie de învățământ conține 136 de blocuri pentru copii.

81.15lei 60.86lei
In stoc
i2659

Nume De Brand: Blocki
Origine: ESTE(de Origine)

 • MANIPULATOARE TELESCOPICE INTEPATURA FERMA

  Joaca-te cu cele 136 de piese de MyFarm Categorie de construcție și să devină un agricultor adevărat.Cu acest superb pachet te poti distra de ore construirea manipulator telescopic pentru a muta tot ce ai nevoie in ferma ta.Puteți achiziționa, de asemenea, alte produse legate de a avea întreaga MyFarm de colectare și transporta o fermă place cu adevărat.

  Blocki este un brand de jocuri centrate pe construirea de blocuri și sunt caracterizate de un excelent raport calitate pret.

  CARACTERISTICI

  -Compatibil cu cele mai populare produse din aceeași categorie de produse.

  -Pentru copii de la 6 ani.

  -Toate produsele noastre au marcajul CE în conformitate cu toate Uniunii Europene standardele de siguranță.

  -Ambalaj: carton tip a asigura protecția în timpul transportului.

  Lista de AMBALARE

  136 de blocuri pentru a construi un manipulator telescopic cu piesele de acest pachet.

  Import si distributie de produse pentru copii ne obligă să se angajeze în mod constant în căutarea de noi jucării, interesant și fascinant, care va face deliciile noastre clienții mici.Noi știm ceea ce facem și știm ce jucării sunt de succes.După ani de zile de tranzacționare pe piață, pentru a satisface cei mai pretentiosi clienti, care este, copiii, ne-am decis pentru a începe crearea de propriul nostru brand de blocuri, păpuși și jocuri.

  Etichete: poza caramida, mijloc de caramida, runda caramida, anti caramida, dna caramida, plasă de caramida, ktm caramida, curat caramida, mici de cărămidă, nes caramida.

 • Recenzii (1)

  • Nadia Mag

   Very happy with the purchase. Do not distinguish whether it is lego or Blocki, excellent quality and presentation, it comes with your ideal instructions for my 6 year old grandson. I think it's a good price for what it is. Regarding the shipment, I arrived in 36 hours, with delivery in hand, perfectly packed. I put the store on track!

  Scrie o recenzie

Produse similare