Noi HDPE apă cu Gheață umplut cutia 600ml polimer Absorbant rășină cutie Avion de tip Ice cutie pentru masa de Prânz saci si cooler saci de mare capacitate Noi HDPE apă cu Gheață umplut cutia 600ml polimer Absorbant rășină cutie Avion de tip Ice cutie pentru masa de Prânz saci si cooler saci de mare capacitate Noi HDPE apă cu Gheață umplut cutia 600ml polimer Absorbant rășină cutie Avion de tip Ice cutie pentru masa de Prânz saci si cooler saci de mare capacitate Noi HDPE apă cu Gheață umplut cutia 600ml polimer Absorbant rășină cutie Avion de tip Ice cutie pentru masa de Prânz saci si cooler saci de mare capacitate Noi HDPE apă cu Gheață umplut cutia 600ml polimer Absorbant rășină cutie Avion de tip Ice cutie pentru masa de Prânz saci si cooler saci de mare capacitate Noi HDPE apă cu Gheață umplut cutia 600ml polimer Absorbant rășină cutie Avion de tip Ice cutie pentru masa de Prânz saci si cooler saci de mare capacitate

Noi HDPE apă cu Gheață umplut cutia 600ml polimer Absorbant rășină cutie Avion de tip Ice cutie pentru masa de Prânz saci si cooler saci de mare capacitate

42.96lei 23.63lei
In stoc
i2700

Numărul De Model: E20190719A5-50A
Capacitate: 600ml
Tip: IZOLATE
Material: PE
Nume De Brand: Brilljoy
Dimensiune: 18.5 cm * 11.7 cm * 3.3 cm
Utilizarea: Alimente

 • descriere produs

  Dragul meu client valoros,bine ati venit la magazinul nostru.Cred ca ne oferi cel mai bun preț cu cele mai bune servicii.Sper să ai și tu un fericit cumpărături în magazinul nostru.Orice întrebare nu ezitați să mă contactați.Aceasta este o cutie de gheață, unde oaspeții se pot umple cu particule de gheață în cutie greutate de doar 85 de grame.Datorită diferitelor lumina sau diferite ecran de computer sau din alte motive culori poate un pic diferit.Dimensiune produs: 18.5 cm * 11.7 cm * 3.3 cm (600ml ) 1. Cutia de gheață carcasa este fabricata din materiale de calitate alimentară, curat și frumos. 2. Conținutul este o mare moleculare polimerice, în condiții de siguranță, non-toxic si inodor, prin non-toxice test de China Industria Chimică, Centru.

  Instrucțiuni de utilizare:

  1. Atunci când se utilizează pentru prima dată, se deschide cristal de gheață cutie de injecție apă de etanșare și se injectează apă (notă: nu depășească 2/3 până la 3/4 injecție de apă) se agită Ușor timp de 2 minute până când este gelifiat.Strângeți capacul. 2. Cutia de gheață adoptă științifice principiu de design.Cutia de gheață gura este sigilat cu straturi duble.Prin testul de scurgere, se cade liber de la o înălțime de 2 metri și rezistă 80kgs de presiune negativă fără scurgeri.Cutie organismul este proiectat cu o gaura pentru a preveni umflarea când cutia de gheață este înghețat într-un solid, asigurându-se că rata de expansiune este controlată în termen de 15%. 3. Loc cutia de gheață în congelator timp de 8-12 ore și scoateți-l.Puneți-l într-un încălzirea pachet sau incubator, împreună cu alimente. 4. Doar o singură injecție de apă pot fi utilizate în mod repetat.Atunci când este complet dezghetat, jeleu-cum ar fi amestecul va fi restaurat.Reutilizarea prin congelare.Atunci când nu este utilizat, păstrați-l într-un loc răcoros și refolosirea-l pentru 2-3 ani.Măsuri de precauție: Nu a pus-o împreună cu elemente fierbinte. 1. Evitați să apăsați sau atingeți cu obiecte ascuțite. 2. Nu se lăsa la îndemâna copiilor pentru a preveni accidentale consumul de conținut.

  Etichete: sma cooler saci, geanta termica, cutie de gheață, sac prada, carnea rece sac, cutie rece de mare, sac de gheață, cooler cpu, îngroșa sac cooler, mini ice cooler box.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare