Paul Rubens 36 Macaron Culori Ulei Pastel Set Potrivit pentru Pictura Sentimentul de Vară/Imagine Vie, ceea ce Face Imagini Viu&Active Paul Rubens 36 Macaron Culori Ulei Pastel Set Potrivit pentru Pictura Sentimentul de Vară/Imagine Vie, ceea ce Face Imagini Viu&Active Paul Rubens 36 Macaron Culori Ulei Pastel Set Potrivit pentru Pictura Sentimentul de Vară/Imagine Vie, ceea ce Face Imagini Viu&Active Paul Rubens 36 Macaron Culori Ulei Pastel Set Potrivit pentru Pictura Sentimentul de Vară/Imagine Vie, ceea ce Face Imagini Viu&Active Paul Rubens 36 Macaron Culori Ulei Pastel Set Potrivit pentru Pictura Sentimentul de Vară/Imagine Vie, ceea ce Face Imagini Viu&Active Paul Rubens 36 Macaron Culori Ulei Pastel Set Potrivit pentru Pictura Sentimentul de Vară/Imagine Vie, ceea ce Face Imagini Viu&Active

Paul Rubens 36 Macaron Culori Ulei Pastel Set Potrivit pentru Pictura Sentimentul de Vară/Imagine Vie, ceea ce Face Imagini Viu&Active

113.86lei 91.08lei
In stoc
i2734

Varsta: >3 ANI
Pictura Mediu: Hârtie
Origine: NC(de Origine)
Tip: Vopsele De Ulei
Numărul De Model: PR-M001
Ambalare: Set

 • Paul Rubens 36 Macaron Culori Ulei Pastel Set, Potrivit pentru Pictura Sentimentul de Vară, Imagine Vie, ceea ce Face Imagini Viu și Activ

  . 36 macaron culori: culorile sunt deosebite, de colorat, de amestecare și de suprapunere sunt bune.Aceste macaron culorile sunt de vis și adorabil, foarte potrivite ca si cadouri pentru copii și prieteni.

  2. Ușor de vopsire: vopselele în ulei sunt moi, cu colorare este chiar cu un accident vascular cerebral buna, care face pictură ușor, potrivit pentru amestecare și racleta abilități.Se ocupa, de amestec și curăța cu ușurință, ele sunt intens în culoare și deosebit de moale și plăcută la utilizare, nu doar pe hârtie.

  3. Eco-friendly materiale: ulei pastel set este fabricat de înaltă calitate și materiale ecologice, aderenta este puternic, și nu prea ușor să se estompeze, aceste superior pastelurile de ulei caracteristică netedă, chiar și pigmentare.

  4. Formă cilindrică: acest tip pot ajuta să controlați pastelurile de ulei ușor, și nu este ușor de a sparge.Fiecare pastelate măsuri diametrul de 1,15 cm, lungime de 6,9 cm, și hârtie de împachetat individual de pasteluri pentru a proteja mâinile de murdar.

  5. Satisfacție Asigurat: ne stau în spatele produselor noastre de calitate dacă aveți orice probleme sau nu ești mulțumit de produs, și ne va asigura o rezoluție.

  Volum: 25.5*24.8*2.5 cm

  Greutate: 0.62 kg

  Culori:

  女郎花 Ominaeshi

  抚子 Nadeshiko

  黄檗 Phellodendron

  青钝 Aonibi

  赤香 Akakoh

  妃粉 Printesa Roz

  桃色 MoMo

  牡丹 Boțan

  红紫 Purpuriu-Roșcat

  若紫 Wakamuras Aki

  香色 Akako

  白橡 Shrotsurubami

  虹色 Lumina a Crescut

  支子 Kuchinashi

  红梅 Kobai

  石柱 Dianthus

  薄红梅 Kohbai

  红碧 Benimidori

  红挂空 Benikakesora

  天色 Cer

  露草 Tsuyukusa

  薄花樱 Usuzakura

  薄缥 Subțire Albastru

  杜若色 Kakitsubata

  苗色 Nae

  淡萌黄 Usumoegi

  翡翠色 Jad

  薄蓝 Albastru Pal

  若竹 Wakayama

  青磁Seiji

  青竹 Aotake

  老竹 Oitake

  砥粉Tonoko

  柳茶Vanagicha

  黑橡 Stejar Negru

  褐色 Kachi

  Setul vine cu trei alb, pastelurile de ulei pentru amestecare cu ușurință.

  Magazin de umiditate, de temperatură și expunerea la soare.

  Etichete: oficial paul rubens, hârtie pastel, vopsea, vopsele de ulei culoare, pastel de ulei paul ruben, vopsea de ulei, chitara tune o matic, owin acuarelă, art vopsea de ulei panza, vopsea de ulei set.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare