2 buc Filtru Particule Compatibil cu 2097 Instalat pe P100 Filtru de Fixare Înlocuire, Organice Vapori de Relief 2 buc Filtru Particule Compatibil cu 2097 Instalat pe P100 Filtru de Fixare Înlocuire, Organice Vapori de Relief 2 buc Filtru Particule Compatibil cu 2097 Instalat pe P100 Filtru de Fixare Înlocuire, Organice Vapori de Relief 2 buc Filtru Particule Compatibil cu 2097 Instalat pe P100 Filtru de Fixare Înlocuire, Organice Vapori de Relief 2 buc Filtru Particule Compatibil cu 2097 Instalat pe P100 Filtru de Fixare Înlocuire, Organice Vapori de Relief 2 buc Filtru Particule Compatibil cu 2097 Instalat pe P100 Filtru de Fixare Înlocuire, Organice Vapori de Relief

2 buc Filtru Particule Compatibil cu 2097 Instalat pe P100 Filtru de Fixare Înlocuire, Organice Vapori de Relief

33.36lei 20.01lei
In stoc
i2738

Denfense Obiecte: Gaze Acide,Amoniac,Gaz Ecologic,Hidrogen
Utilizare: Munca
Certificare: TGA
Origine: NC(de Origine)
Numărul De Model: 2097
Funcția: Anti-poluare
Nume De Brand: BearHoHo

 • Caietul de sarcini:

  Diametru: 10.5 cm(1 cm=0.39 Inch) Diametru Interior: 2.7 cm Culoare: Rose

  Caracteristici: -aceste filtre se potrivesc 6000,7000 serie mască de respirat vindem. -Aceste economic filtre 95 de filtrare de rating și sunt potrivite pentru sudare,polizare și șlefuire -3M 2097 P100 (HEPA) Filtrul este vândut de o pereche, și este printre cele mai populare produse. -Motivul este că extrem de fin de filtrare capcane de toate, dar cele mai minuscule particule. -Astfel încât clienții noștri să le utilizeze pentru a proteja împotriva duce pulberi în special, precum și o serie de alte pulberi, alergeni și fum. -Filtrele sunt extrem de usoare, flexibile și se potrivesc strânse împotriva masca, toate din care face ca purtarea acestui tip de masca un pic mai confortabil.

  Pachetul include: 2 buc x 3M 2097 Filtru de bumbac(nu sunt incluse masca de fata)

  Transport

  1. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

  2.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

  3.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

  4.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

  5.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges.

  Garanție

  1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

  2.Pe nedrept livrate produsele, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

  3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

  Feedback-ul

  Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Fiecare din produsele noastre pot face sa te simti foarte multumit!Clientul este dumnezeu, vom accepta cu umilință sugestia ta.

  Etichete: hârtie p100, p100, 2091 filtru, p100 centura, 3 m filtru, acid oxalic vaporizator electric, filtru de aer organice, 3m mască cu filtru, amoniac acvariu, apicultura acid oxalic vaporizator.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare