Stilul Punk Catarama Din Aliaj De Cositor Catarama Gotic Craniu De Vacă Din Piele Centura Oameni De Mare Quality001 Stilul Punk Catarama Din Aliaj De Cositor Catarama Gotic Craniu De Vacă Din Piele Centura Oameni De Mare Quality001 Stilul Punk Catarama Din Aliaj De Cositor Catarama Gotic Craniu De Vacă Din Piele Centura Oameni De Mare Quality001 Stilul Punk Catarama Din Aliaj De Cositor Catarama Gotic Craniu De Vacă Din Piele Centura Oameni De Mare Quality001 Stilul Punk Catarama Din Aliaj De Cositor Catarama Gotic Craniu De Vacă Din Piele Centura Oameni De Mare Quality001 Stilul Punk Catarama Din Aliaj De Cositor Catarama Gotic Craniu De Vacă Din Piele Centura Oameni De Mare Quality001

Stilul Punk Catarama Din Aliaj De Cositor Catarama Gotic Craniu De Vacă Din Piele Centura Oameni De Mare Quality001

84.90lei
In stoc
i2763

Catarama Latime: 5cm
Tip De Element: Curele
Latime Curea: 3.8 cm
Model Tip: Mozaic
Stil: Casual
Gen: Unisex
Numele Departamentului: Adult
Curele Material: Cowskin
Catarama Lungime: 8cm

  • Etichete: jen curea de piele, ceara curea de piele, banca curea de piele, lige curea de piele, picioarele curea de piele, organizator curea de piele, levise curea de piele, royal curea de piele, occidentul curea de piele, înscris curea de piele.

  • Recenzii (1)

    • Darinakl

      It is very good, chic just genuine leather belt, looks so, as if it's a designer exclusive for $100)) I liked it very much, sooo! Thank you! My husband is delighted.

    Scrie o recenzie

Produse similare