Bug Net Fluture Prinderea Net de Pește Nylon Plasă cu Mâner Telescopic pentru Adulți și Copii,cu posibilitate de prelungire până La 37 cm La 68 Cm. Bug Net Fluture Prinderea Net de Pește Nylon Plasă cu Mâner Telescopic pentru Adulți și Copii,cu posibilitate de prelungire până La 37 cm La 68 Cm. Bug Net Fluture Prinderea Net de Pește Nylon Plasă cu Mâner Telescopic pentru Adulți și Copii,cu posibilitate de prelungire până La 37 cm La 68 Cm. Bug Net Fluture Prinderea Net de Pește Nylon Plasă cu Mâner Telescopic pentru Adulți și Copii,cu posibilitate de prelungire până La 37 cm La 68 Cm. Bug Net Fluture Prinderea Net de Pește Nylon Plasă cu Mâner Telescopic pentru Adulți și Copii,cu posibilitate de prelungire până La 37 cm La 68 Cm. Bug Net Fluture Prinderea Net de Pește Nylon Plasă cu Mâner Telescopic pentru Adulți și Copii,cu posibilitate de prelungire până La 37 cm La 68 Cm.

Bug Net Fluture Prinderea Net de Pește Nylon Plasă cu Mâner Telescopic pentru Adulți și Copii,cu posibilitate de prelungire până La 37 cm La 68 Cm.

113.98lei 55.85lei
In stoc
i2839

Adâncime: Ca descrie
Nod De Tip: Single
Grosime: Ca descrie
Plastic Tip: PE
Dimensiunea Ochiurilor De Plasă: Ochiuri Mici
Origine: NC(de Origine)
Numărul De Model: Plasă De Pescuit
Certificare: -
Tip: Mâna Net
Stil: Monofilament
Lungime: as describe
Cu Lipire sau Nu: No
Pozitionabila sau Nu: No
Retractabil sau Nu: No

 • Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

  Rețelei noastre este fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu și este încă ușor și ușor pentru a efectua.

  Puteți ajusta lungimea mânerului în funcție de nevoile tine ca și cum ai prinde creaturi mici la înălțimi diferite sau pentru o depozitare convenabilă.

  Bug-ul prinderea net, de asemenea, caracteristici capac anti-alunecare deformarea se ocupe de ceea ce îl face potrivit atât pentru adulți și copii să se descurce.

  Acest extensibila prinderea net este mare pentru a prinde insecte, fluturi, pești mici, și orice altceva pe care capturile ochi.Obține aproape de natura și de a explora cu insecte și fluturi cu plasa.

  dimensiune:Net adancime 50CM lungime 170cm

  Material:aliaj de Aluminiu

  culoare:Alb

  Conținutul Pachetului:

  1 * Bug net

  1 * Mâner Telescopic

  Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

  Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  Etichete: copiii net, Mâna Net, fluture capcana, pește net pol, insecta mantis, fluture insecte, fluture captură, fluture catcher, teren net, pește plasă net.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare