BLW60C BLW60 1BUC BLW60C BLW60 1BUC BLW60C BLW60 1BUC BLW60C BLW60 1BUC BLW60C BLW60 1BUC BLW60C BLW60 1BUC

BLW60C BLW60 1BUC

48.81lei 46.37lei
In stoc
i29

Proteja Caracteristică: Alte
Teoria: Alte
Utilizare: Scop General
Nume De Brand: YUXINYUAN
Origine: NC(de Origine)
Contact Sarcină: Redus De Energie
Certificare: CE
Sursa De Alimentare: DC
Tensiune: Other

 • Bine ati venit la YUXINYUAN

  Dacă ai nevoie de o cantitate mai mare sau mai multe produse,vă Rugăm să co ntact noi.

  1.Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. 1. Transport la nivel mondial. 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

  Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Nu repare sau să înlocuiască elementele cu o expirat waeeanty.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Interventie-timpurie.ro!

  Etichete: dbal laser, toyota kdj150, XC1, bipod foregrip, tactica m300, tricou uzi, airsoft casca lampa, uhp, pistol de aur lampa, ir arma cu laser.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare