Desene Animate Pusculita Economii De Depozitare Consumabile Practice Banii Băncii Cutie De Decorațiuni Interioare Moderne Animale Drăguț Monedă Banca Copil Cadou Desene Animate Pusculita Economii De Depozitare Consumabile Practice Banii Băncii Cutie De Decorațiuni Interioare Moderne Animale Drăguț Monedă Banca Copil Cadou Desene Animate Pusculita Economii De Depozitare Consumabile Practice Banii Băncii Cutie De Decorațiuni Interioare Moderne Animale Drăguț Monedă Banca Copil Cadou Desene Animate Pusculita Economii De Depozitare Consumabile Practice Banii Băncii Cutie De Decorațiuni Interioare Moderne Animale Drăguț Monedă Banca Copil Cadou Desene Animate Pusculita Economii De Depozitare Consumabile Practice Banii Băncii Cutie De Decorațiuni Interioare Moderne Animale Drăguț Monedă Banca Copil Cadou Desene Animate Pusculita Economii De Depozitare Consumabile Practice Banii Băncii Cutie De Decorațiuni Interioare Moderne Animale Drăguț Monedă Banca Copil Cadou

Desene Animate Pusculita Economii De Depozitare Consumabile Practice Banii Băncii Cutie De Decorațiuni Interioare Moderne Animale Drăguț Monedă Banca Copil Cadou

94.78lei 71.11lei
In stoc
i312

Forma: Borcan
Material: Vinil
Nume De Brand: BOMAROLAN
Numărul De Model: SHDB8820106

 • Denumire Produs:Animal Caseta De Bani

  Despre Dimensiunea ( Lungime înălțime grosime ):

  Vă rugăm să consultați imaginea în opțiuni de produse

  Există, de asemenea, un afișaj descriere în partea de jos a paginii detalii

  Material: Protecția Mediului Rășină; calitatea este mare și tălpile sunt atent sudate și stabil.

  De Asistență pentru clienți: ① 24-ore livrare rapidă; ② 24 oră serviciu on-line; ③ Nici un motiv pentru returnare sau de schimb de bunuri în termen de 15 zile

  Punct De Vânzare

  1. Potrivit pentru persoane de toate vârstele. 2. Potrivit pentru prieteni / copii / familie / colegi ... 3. Poate fi folosit ca un cadou / cadouri de Crăciun și alte cadouri de vacanță. 4.Potrivit pentru camera de zi / sala / biroul / studiu / camera pentru copii / magazin ... 5. Produsul este ambalat individual, frumos și individuale.

  FAQ

  Q:care este data de transport maritim?O: în Termen de 24 de ore de la comanda, am expediat rapid.Q: Ce logistica este folosit și pot specifica logistica?A: desigur, puteți alege dumneavoastră preferat de logistică și metoda noastră de logistică utilizează în principal oficial logistica ca principalul canal de distribuție ( Interventie-timpurie.ro / EMS / Epacket ......) Q: Cât timp pot primi produsul meu?O: 1. Oficial Interventie-timpurie.ro timpul de livrare variază de la 10-20 de zile 2.EMS și epacket timpul de livrare variază de la 25-35 de zile 3. Vom folosi cea mai bună metodă de livrare pentru tine în diferite țări. 4. Vom folosi întotdeauna cel mai rapid și cel mai bun de livrare logistică metodă de a livra pachete pentru tine, astfel încât să puteți obține cele mai bune produse în cel mai scurt timp.Q:Ce ar trebui să fac dacă nu-mi place produsul sau produsul este stricat?O:nu-ți face griji, dacă produsul este deteriorat, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail imediat, vom servi 24 de ore, și vom procesa produs de înlocuire de indata ce vom vedea adresa dvs. de email.Dacă nu vă place produsul, puteți să ne spuneți prin e-mail la orice moment, și puteți alege să se întoarcă în termen de 15 zile, fără nici un motiv.Ne vom ocupa, de asemenea, revenirea problema pentru tine cât mai curând posibil.Dacă aveți orice întrebări în timpul tranzacției, puteți direct, spune-ne prin e-mail.Vom servi 24 de ore pe zi.

  Mai Multe Culori Disponibile

  Despre Magazin

  1.Pachetul folosește un balon de coloană, care este foarte robust și de impact.

  2.Există logistică de înaltă calitate de parteneri pentru a asigura respectarea termenelor de colete (unele colete coopereze cu oficial logistică)

  3.Dacă ai primi daune elemente, vă rugăm să nu negativ comentariu, puteți contacta serviciul clienți on-line, furnizarea de imagini, verificați-l de Reexpediere pentru tine

  4.Dacă găsiți că lipsește ceva din tine, puteți contacta serviciul clienți on-line.După verificarea în greutate, dacă există ceva lipsește, puteți emite din nou pentru gratuit.

  5.Dacă logistica nu și-a actualizat informațiile noi pentru o lungă perioadă de timp, puteți contacta direct serviciul clienți on-line să-l rezolve pentru tine.Nu se aplică pentru litigiile în mod direct.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

  6.Stratul exterior foloseste negru ambalare saci Sau galben bandă adezivă de etanșare Asigură confidențialitate În ceea ce privește ambalajul, eu si prietenii mei mici sunt foarte atent!

  Etichete: moneda caz de depozitare, piggy bank, 2 colecție de monede, cutie de bani, anul nou pandantiv, atm banca de economii banca de bani, colecta monede, moneda de porc, cutie storag, bancnota de carte.

 • Recenzii (3)

  • Xadeledornanx

   All OK. Zasláno přes zásilkovnu.

  • Momoroxz

   Pp plastic

  • Pfdl1724

   The business. Wonderful'm ~~

  Scrie o recenzie

Produse similare