Șapte Stele, Lună și Stele, Tapiserie macrame agățat de perete Psihedelice Munte mandala tapiserie boho decor hippie covor de perete Șapte Stele, Lună și Stele, Tapiserie macrame agățat de perete Psihedelice Munte mandala tapiserie boho decor hippie covor de perete Șapte Stele, Lună și Stele, Tapiserie macrame agățat de perete Psihedelice Munte mandala tapiserie boho decor hippie covor de perete Șapte Stele, Lună și Stele, Tapiserie macrame agățat de perete Psihedelice Munte mandala tapiserie boho decor hippie covor de perete Șapte Stele, Lună și Stele, Tapiserie macrame agățat de perete Psihedelice Munte mandala tapiserie boho decor hippie covor de perete Șapte Stele, Lună și Stele, Tapiserie macrame agățat de perete Psihedelice Munte mandala tapiserie boho decor hippie covor de perete

Șapte Stele, Lună și Stele, Tapiserie macrame agățat de perete Psihedelice Munte mandala tapiserie boho decor hippie covor de perete

58.29lei 41.98lei
In stoc
i344

Nume De Brand: shincoo
Forma: Dreptunghi
style3: Tapiserie de perete
Stil: Tapiserie
Technics: Țesute
style7: Boho Decor Acasă
style1: Luna
style6: acasă decorare accesorii
Design: musulman
Model Tip: Print
Cadru: No
Tip De Curățare: Mașină De Spălat
model: TIPĂRITE
style4: cerul înstelat tapiserie
Dimensiune: 150x130cm,150x200cm
culoare: 2 Culori
Covor De Vânzări: De vânzare cu amănuntul
Material: 100% Poliester
style2: Macrame Agățat De Perete
Numărul De Model: A55
style5: Cerul înstelat

  • Proiectat cu culori vii, această tapiserie de perete va face un mare standout bucată de accent, de a lua dvs. de spatiu la nivelul următor.Lume frumoasă lună modele și bune măiestrie.Atârna deasupra patului sau canapelei sau față de orice perete gol, care are nevoie de unele de decorare — veți iubi cât de ușor este să instantaneu anima lucrurile Multifunctional tapiterie:Poate fi utilizat ca fețe de masă,tapiterie, Perdele, Agățat de Perete,plaja arunca sau fotoliu.Se spală de mână sau în Mașina de spălat sub blând,nu folosiți înălbitor.Ușor să aibă grijă.

    Feedback-ul: 1. Vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele, Transport timp de 5 stele). 2. Daca produsele primite au fost deteriorate sau greșit stiluri, vă rugăm să nu lăsați feedback negativ în primul rând, vă rugăm să ne contactați,vom face cu ea și de a lucra în cele mai bune soluții satisfication este propunerea noastră de a face mai bine.De transport și politica de returnare: 1. Vom în general, trece de comenzi în termen de 48 de ore după ce plata este primită. 2. China post obișnuit pachet mic plus și China post aer înregistrat mail ia estimat 15-60 de zile. 3. Recomandat transporturi: Interventie-timpurie.ro standard de transport maritim-mai stabil,mai sigur,mai rapid. 4. Oferim, de asemenea, exprima shippings cum ar fi DHL, UPS, EMS, etc, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă sunteți în nevoie urgentă de ea sau cantitatea este mare.

    Etichete: jacheta denim alb, boho etaj decor, boho bijuterii, macram perete, jacheta bomber doamna, apus de soare tapiserie, dantela tapiserie de pe perete, Bucătărie 3d autocolant, macram, tapestri perete.

  • Recenzii (0)

    Scrie o recenzie

Produse similare