XIAOMI MIJIA Cuptoare cu Microunde 20L cuptor de Pizza Aer Grill Electric se coace la microunde Aparate de bucatarie WIFI Inteligent de control XIAOMI MIJIA Cuptoare cu Microunde 20L cuptor de Pizza Aer Grill Electric se coace la microunde Aparate de bucatarie WIFI Inteligent de control XIAOMI MIJIA Cuptoare cu Microunde 20L cuptor de Pizza Aer Grill Electric se coace la microunde Aparate de bucatarie WIFI Inteligent de control XIAOMI MIJIA Cuptoare cu Microunde 20L cuptor de Pizza Aer Grill Electric se coace la microunde Aparate de bucatarie WIFI Inteligent de control XIAOMI MIJIA Cuptoare cu Microunde 20L cuptor de Pizza Aer Grill Electric se coace la microunde Aparate de bucatarie WIFI Inteligent de control XIAOMI MIJIA Cuptoare cu Microunde 20L cuptor de Pizza Aer Grill Electric se coace la microunde Aparate de bucatarie WIFI Inteligent de control

XIAOMI MIJIA Cuptoare cu Microunde 20L cuptor de Pizza Aer Grill Electric se coace la microunde Aparate de bucatarie WIFI Inteligent de control

981.26lei 804.63lei
In stoc
i347

Conexiune Wireless: Wi-Fi 2.4 G
Metoda de ajustare a: Buton
Putere (W): 2100W
Certificare: CE
Numărul De Model: MIJIA MWBLXE1ACM Cuptoare cu Microunde
LCD: Da
Cuptor cu microunde de frecvență: 2450MHz
Instalare: Blat
Eticheta Energetică: Clasa 3
Origine: NC(de Origine)
Dimensiune: 44.7*34.7*28.1cm
Cuptor cu microunde de putere de ieșire: 700W
Tensiune (V): 220V
Data De Lansare: 2020
Funcția: Abur Cub
Nume De Brand: Xiaomi
Tava De Tip: Plat Underpan
Valoarea Randamentului: 52%
Controlează Modul De: Timer Digital Control
Ușă De Blocare Tip: Trage De Mână Tip
Panou: Plate-Placă
Capacitate: 20-25L
Tip: Convecție Cuptor Cu Microunde
Material: Din Oțel Inoxidabil
Materialul Carcasei: Din Oțel Inoxidabil

 • Am rugamintea recomand "Vânzător de Metoda de Transport maritim" și "UP" pentru cele mai multe Țări Europene, vom folosi DPD, UPS a navei, Și ne-plata TVA-ului, Aceasta este transport gratuit, nu trebuie să plătească orice taxe în viitor.

  Dacă utilizați DHL pentru navă, de Așteptat 3-9 zile de livrare, dar pot fi percepute taxele vamale și taxele pentru ceva achiziționate on-line.Cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale , dacă aveți cerințe speciale, vă rugăm să lăsați un mesaj atunci când plasați comanda, sau sa ne contactati.Garanție: oferim trei ani garantie pentru Produs.Dacă nu există nici un prejudiciu, va Vom trimite gratuit piese de schimb, vă rugăm să-l instalați (va vom trimite video de instalare).Dar dacă acesta este deteriorat de factori umani, sau dacă acesta este distrus de forțe externe, va trebui să plătească niște taxe.

  XIAOMI MIJIA MWBLXE1ACM Cuptor cu Microunde Caracteristici Principale

  * Încălzire rapidă de microcristalină placa, Clasificarea Decongelare alimente cu ecran Plat tehnologia de încălzire, * MIhome APP Inteligent de control, WIFI controla de la distanță cuptorul cu microunde. * Nu de rotație necesare, eficiente și uniforme de încălzire de alimentare * cuptorul Cu microunde este reflectată în toate direcțiile, iar mancarea este încălzit uniform. * Capacitate 20L. 700W mare putere de foc, Toshiba Magnetic magnetron. * Preveni în mod eficient cuptor cu microunde scurgere, o cheie de blocare pentru copii este mai fără griji.

  Parametrii detaliate

  MIJIA Cuptor cu Microunde

  Microcristalină placa poate fi încălzită rapid 20L capacitate / Toshiba Magnetic magnetron / încălzire Rapidă / Clasificate decongelare / Remote control inteligent / Buton buton rapid de încălzire.

  Smart cuptor cu microunde

  Încălzirea rapidă a microcristalină placa, Clasificarea Decongelare alimente Apartament încălzire panou tehnologie, special dezvoltat decongelare tehnologie și 700W putere mare de încălzire.tookfun. 20L capacitate, posibilitatea de a plasa diferite tipuri de tacamuri.

  Construit în modul WIFI

  După conectarea cu succes la MIJIA APLICAȚIE, puteți controla de la distanță cuptor cu microunde prin dispozitive inteligente, cum ar fi telefoanele mobile.Convenabil pentru a verifica restul de timp de încălzire, de la distanță deschide de blocare pentru copii, etc.

  700W mare putere de foc

  Toshiba Magnetic magnetron Importate magnetron, pornire rapidă, uniformă de foc.Echipată cu cuptor cu microunde amplificator pentru a îmbunătăți eficiența de încălzire de alimentare.

  Folosind placa de plat tehnologia de încălzire

  Nu de rotație necesare, eficiente și uniforme de încălzire de alimentare Utilizarea microcristalină placa de încălzire.Nu este nevoie pentru a roti.La suprafață este uniform distribuită cu microunde, iar mâncarea este încălzită în toate direcțiile.TOOKFUN

  Intracavity cuptor cu microunde

  Cuptorul cu microunde este reflectată în toate direcțiile, iar mancarea este încălzit uniform.Cuptorul cu microunde emisie magnetron este introdus sub microcristalină placa printr-un cateter, iar cuptorul cu microunde este uniform răspândit în cavitatea prin agitator.Cuptorul cu microunde ajunge direct la interne tesut lichid de mâncare, și încălzește uniform în mai multe direcții.

  Clasificarea Decongelare alimente

  Alimente diferite au diferite decongelare curbe Optimizarea cuptor cu microunde decongelare planul de a îmbunătăți problema că unele ingrediente sunt încălzite în timpul procesul de dezghețare.A MIJI cuptor cu microunde rafinează dezgheț algoritm și poate regla inteligent de putere de foc pentru diferite tipuri de carne.Păstrează mâncarea delicioasă. 01 Congelate carne Decongelate greutate 100-2000g 02 Păsări de curte dezgheț greutate 200-3000g 03 Fructe de mare, decongelare greutate 100-900g

  Electronic buton de operare

  Minimalist design de butoane și butoane Utilizați multi funcția electronice buton.Funcția de reglare modul, nivelul de foc, timp de încălzire, etc. poate fi controlat prin buton.De încălzire este una dintre cele mai frecvent utilizate funcții în cuptoare cu microunde.MIJIA cuptoarele cu microunde au o ' 60 ridicată la foc rapid modul de încălzire .Există patru moduri de decongelare, reteta, sterilizare, și opțional.Rapid modul de încălzire. 3 dezgheț moduri. 11 rețete. 2 moduri de sterilizare. 9 moduri opțional.

  Peste 30 de rețete recomandate

  Nu numai pot încălzi alimente rapid, dar, de asemenea, găti mâncare bună Vine cu 11 selectat rețete de zi cu zi pentru a satisface nevoile de gătit.Conectează-te cu app inteligent pentru a alege mai multe rețete și să sprijine un singur clic de gătit.Încălzirea cu microunde este un mod eficient de experiență de gătit. 11 construit în întreținută retete.Mai mult de 20 de dietetician extensia retete.TOOKFUN

  Special dezvoltat copilul masă modul

  Face lapte, piure de fructe, piure de legume, etc. cu un singur clic Temperatura de încălzire este personalizat pentru copil, și de nutriție din alimente nu vor fi distruse în timpul procesului de încălzire.Construit în 4 copilul masă moduri.

  De 7 ori de protecție

  Preveni în mod eficient cuptor cu microunde scurgere, o cheie de blocare pentru copii este mai mult vă faceți griji gratuit Patru straturi de cuptor cu microunde barieră strat triplu de blocare a ușii de protecție comutator.Design nou, eficient, cuptor cu microunde protectie.Patru cuptor cu microunde barieră straturi.Triplu comutator de protecție.

  Etichete: infinix nota 7, mănuși de cuptor km, mi xiomi, tigaie pizza, robinet de bucatarie, 3 xaomi, xiomi, mijia xiaomi, coaja de pizza, construit în cuptor.

 • Recenzii (5)

  • S09 Jouanneau Noemie

   Totally in Chinese

  • Nokiae7272

   Everyone is happy, just would like a description in Russian language

  • Hoon1530

   Good product. Without a spinning plate, but warms perfectly. According to the noise as an ordinary microwave, I thought because of the lack of a plate will be quieter. In the MiHome region of China, the expansion itself in English. In general, a beautiful thing with a futuristic design like other devices for the kitchen from Xiaomi.

  • Ashieronjc

   I have my item, but she has a flaw, namely the statement book.

  • Lecovugtiq1958

   Microwave's good. It's a pity that the instruction is only in Chinese. Intuitively clear and video tells, but I would like to know the compliance # program name of the dish. Remotely did not determine.

  Scrie o recenzie

Produse similare