2 Porturi QC3.0 Priza de Bricheta Splitter USB Masina Încărcător Priza de Panou LED Comutator 250W rezistent la apa 12V Dual USB Încărcător 2 Porturi QC3.0 Priza de Bricheta Splitter USB Masina Încărcător Priza de Panou LED Comutator 250W rezistent la apa 12V Dual USB Încărcător 2 Porturi QC3.0 Priza de Bricheta Splitter USB Masina Încărcător Priza de Panou LED Comutator 250W rezistent la apa 12V Dual USB Încărcător 2 Porturi QC3.0 Priza de Bricheta Splitter USB Masina Încărcător Priza de Panou LED Comutator 250W rezistent la apa 12V Dual USB Încărcător 2 Porturi QC3.0 Priza de Bricheta Splitter USB Masina Încărcător Priza de Panou LED Comutator 250W rezistent la apa 12V Dual USB Încărcător 2 Porturi QC3.0 Priza de Bricheta Splitter USB Masina Încărcător Priza de Panou LED Comutator 250W rezistent la apa 12V Dual USB Încărcător

2 Porturi QC3.0 Priza de Bricheta Splitter USB Masina Încărcător Priza de Panou LED Comutator 250W rezistent la apa 12V Dual USB Încărcător

48.81lei 29.29lei
In stoc
i3777

Caracteristici Speciale: TAXA
Numele Modelului: MT249366
Origine: NC(de Origine)
Extern De Certificare De Testare: CCC

 • Descriere:

  [3 în 1 de ÎNCĂRCARE PANOU] gaură de Trei multifuncționale panoul este proiectat cu quick charge 3.0 12v usb priză cu voltmetru + 12v priza de putere + on/off comutare.Convenabil pentru a instala și opera 12/24V masina, Barca, Marin, ATV, RV etc. Cele trei componente este detasabila pentru a înlocui cu alt incarcator prize sau orice altceva care se potriveste.

  [ DUAL QC3.0 PORTURI USB] Până la 4x mai rapid decât convenționale încărcătoare, Dual USB încărcător de priză are două 18W / 3A QC3.0 rapid de încărcare de porturi.Potrivite pentru cele mai populare dispozitive USB, cum ar fi Samsung Galaxy S10 / S9 / LG G6 / Huawei Mate P20 / P10 etc.

  [ BRICHETA ] putere Totală de până la 120W(12V) / 250W(24V).Suficient pentru utilizarea de zi cu zi, se potriveste pentru dispozitive compatibile, cum ar fi dash cam, GPS, aspirator, purificator de aer, etc.

  [ Independent de comutare ON / OFF] - Cu comutator, caracteristici de economisire a energiei și dispozitive de protecție, extinderea duratei de viață a dispozitivelor.Se economisește energia electrică și nu se scurge nici o putere atunci când este oprit.

  [ Protectie la supraincarcare] - Bulit în Smart IC tehnologie, 2 Porturi USB, porturi de încărcare incarcatoare 2 dispozitive la viteza optimă simultan.USB auto incarcator este fabricat din aliaj de Aluminiu cu o mai bună disipare a căldurii,fără riscul de supraîncălzire sau deteriorarea dispozitivelor.

  Memento Prietenos

  1. Conectori de alimentare, cabluri USB și dispozitive ar trebui să sprijine QC 3.0 cu încărcare rapidă.

  2. Pentru vehicule este recomandat să cumpere puterea de la cutia de siguranțe, în timp ce pentru motociclete de cabluri de la comutatorul cu cheie sunt mai bine conectate.

  3. Din seria iPhone nu are suport pentru încărcare rapidă, iPhone taxe la viteză normală.

  4. Note: tensiunea poate fi afișat DOAR atunci când încărcătorul este conectat la sursa de alimentare și butonul este pornit.

  Caietul de sarcini:

  Încărcător rapid 3.0 Dual USB Splitter Bricheta Priza de Putere Adaptor de Priză Comutator

  Cu 250W bricheta puteți încărca cele mai mici dispozitive electronice în mașină.

  Două încărcare rapidă QC3.0 porturi USB oferă viteze de până la patru ori mai repede decât convenționale încărcătoare.

  Îl puteți instala în orice poziție: verticală, orizontală sau pe sub bord sau pe orice suprafață plană, etc.

  Aplicarea pe scară largă pentru 12-24V de vehicule, auto, camioane, rulote, camper, motocicleta, barca, marin , Atv-uri, Suv-uri, UTVs, etc.

  Multi-Utilizare: sursa de alimentare pentru telefon mobil, tableta, GPS si alte dispozitive USB.

  Caietul de sarcini:

  Putere de Intrare: DC 12V-24V

  USB Tensiune de Iesire: 5V

  Ieșire din fiecare port usb : DC 3.6-6,5 V/3A, 6.5 V, 9V/2A, 9V-12V/1.5 a

  Temperatura de operare: -40 la 70 ℃

  Pachetul Inclus:

  1 * QC 3.0 USB Masina Încărcător Priză

  1 * Brichetă Priză

  1 * LED-uri Comutator

  4 * șurub de fixare;

  3 * Conectați firele

  6*terminal

  Etichete: oamenii brichete, switch kvm usb, iepure negru, android stație de andocare, priza auto, 12v usb 5v soclu, Priza auto 12v, incarcator auto usb, flint, dvr incarcator 12v.

 • Recenzii (2)

  • Estarqui Creditoos

   Good quality.

  • Balzhan Zhana

   Everything is OK.

  Scrie o recenzie

Produse similare