2018 noi Rață Galben Pelerina de ploaie Copii OZN Capac Umbrela Umbrela Copii Pălărie Creative Pelerina de ploaie Cadou Student Femeie cu Pălărie de Ploaie cadou 2018 noi Rață Galben Pelerina de ploaie Copii OZN Capac Umbrela Umbrela Copii Pălărie Creative Pelerina de ploaie Cadou Student Femeie cu Pălărie de Ploaie cadou 2018 noi Rață Galben Pelerina de ploaie Copii OZN Capac Umbrela Umbrela Copii Pălărie Creative Pelerina de ploaie Cadou Student Femeie cu Pălărie de Ploaie cadou 2018 noi Rață Galben Pelerina de ploaie Copii OZN Capac Umbrela Umbrela Copii Pălărie Creative Pelerina de ploaie Cadou Student Femeie cu Pălărie de Ploaie cadou 2018 noi Rață Galben Pelerina de ploaie Copii OZN Capac Umbrela Umbrela Copii Pălărie Creative Pelerina de ploaie Cadou Student Femeie cu Pălărie de Ploaie cadou 2018 noi Rață Galben Pelerina de ploaie Copii OZN Capac Umbrela Umbrela Copii Pălărie Creative Pelerina de ploaie Cadou Student Femeie cu Pălărie de Ploaie cadou

2018 noi Rață Galben Pelerina de ploaie Copii OZN Capac Umbrela Umbrela Copii Pălărie Creative Pelerina de ploaie Cadou Student Femeie cu Pălărie de Ploaie cadou

35.23lei 24.65lei
In stoc
i383

Material: FIBRE
Produs: umbrela
Tip: Umbrela Samurai
Grupa De Vârstă: Copii
Control: Complet automat
Material Panou: Pongee
model: Trei-pliere Umbrela
Funcția: Pliere
Nume De Brand: La MaxZa
Dimensiune: S
Activitate În Aer Liber: Pescuit

 • Specificatii: Material:Plastic+PVC

  Culoare : galben

  Dimensiuni:

  S potrivit pentru inaltime: 90cm-130cm

  M este potrivita pentru inaltime: 130cm-155 cm

  L potrivit pentru înălțime: 155 cm-180 cm

  Diametru S70cm M75cm L80cm

  Pachetul include: 1 buc

  Dragi prieteni,

  Dacă anulați comanda sau alte motive, toate de rambursare va fi înapoi în contul dvs. în termen de 7 -10 zile prin Interventie-timpurie.ro.

  Despre plată

  Despre Transport

  1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.(Asteptati-va unele țări și APO/FPO)

  2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

  3.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa ta.

  4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

  5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

  6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

  Despre feedback-ul

  Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

  Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

  Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  Vă rugăm să ne contactați:

  1. Dacă aveți nevoie de transport maritim combinat cu Express (EMS, FedEx, UPS).Vom gasi cel mai mic pret pentru tine!

  2. Dacă ești re-vanzatorii trebuie picătură de transport maritim.Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii și să împărtășească mai de calitate de articole de moda cu clienții dumneavoastră!Nu vom dezvălui orice informații, numai în numele dumneavoastră.

  Etichete: copiii umbrela, pălărie umbrelă, plaja de pescuit umbrela, led umbrela reflexie, pelerina de ploaie umbrela, pelerina de ploaie galbena, umbrele copil, rață pelerina de ploaie, capac ozn, drăguț umbrelă de soare.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare