Pistol de lipit cu Silicon Scuturi termice 5Pcs și de Cauciuc pentru Full Size Pistol Lipici Fierbinte Care Folosesc 11mm Bastoane Lipici Pistol de lipit cu Silicon Scuturi termice 5Pcs și de Cauciuc pentru Full Size Pistol Lipici Fierbinte Care Folosesc 11mm Bastoane Lipici Pistol de lipit cu Silicon Scuturi termice 5Pcs și de Cauciuc pentru Full Size Pistol Lipici Fierbinte Care Folosesc 11mm Bastoane Lipici Pistol de lipit cu Silicon Scuturi termice 5Pcs și de Cauciuc pentru Full Size Pistol Lipici Fierbinte Care Folosesc 11mm Bastoane Lipici Pistol de lipit cu Silicon Scuturi termice 5Pcs și de Cauciuc pentru Full Size Pistol Lipici Fierbinte Care Folosesc 11mm Bastoane Lipici

Pistol de lipit cu Silicon Scuturi termice 5Pcs și de Cauciuc pentru Full Size Pistol Lipici Fierbinte Care Folosesc 11mm Bastoane Lipici

29.00lei 20.30lei
In stoc
i3948

Certificare: CE
Nume De Brand: sac
Origine: NC(de Origine)

 • 5Pcs Silicon Scuturi termice

  Se potrivește pentru pistoale de lipit care folosesc cupru sfaturi și 11mm bastoane lipici.

  Toate au fost testate de mai multe ori înainte de nava, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la calitatea, au durată lungă de viață.

  Vom alege cea mai potrivita metoda de transport maritim pentru a vă oferi cel mai rapid timp de livrare.

  Etichete: baterie pistol de căldură, pistol lipici fierbinte, vrăjitoare, șterge, lipici fierbinte, ceai saci, se topesc, Pistol De Lipit, lipici fierbinte stick, pistol de jucărie.

 • Recenzii (2)

  • Chaserok 89

   Fast shipping. The product corresponds to the description. Quality. Recommend.

  • Prover 70

   Very quick shipping, high quaity product, totally fits to the cupper nose of the glue gun. Well heating isolation and the hot nose does not burn my skin. Not a folie thickness product, has enough "wall". Maximally recommended seller.

  Scrie o recenzie

Produse similare