Mini C101 de configurare a Imprimantei Relief 3D Printer cu 5pcs PVC Eticheta Casete DIY Label Maker mașina de Scris Manuală de coduri de Bare Litere Mașină Mini C101 de configurare a Imprimantei Relief 3D Printer cu 5pcs PVC Eticheta Casete DIY Label Maker mașina de Scris Manuală de coduri de Bare Litere Mașină Mini C101 de configurare a Imprimantei Relief 3D Printer cu 5pcs PVC Eticheta Casete DIY Label Maker mașina de Scris Manuală de coduri de Bare Litere Mașină Mini C101 de configurare a Imprimantei Relief 3D Printer cu 5pcs PVC Eticheta Casete DIY Label Maker mașina de Scris Manuală de coduri de Bare Litere Mașină Mini C101 de configurare a Imprimantei Relief 3D Printer cu 5pcs PVC Eticheta Casete DIY Label Maker mașina de Scris Manuală de coduri de Bare Litere Mașină Mini C101 de configurare a Imprimantei Relief 3D Printer cu 5pcs PVC Eticheta Casete DIY Label Maker mașina de Scris Manuală de coduri de Bare Litere Mașină

Mini C101 de configurare a Imprimantei Relief 3D Printer cu 5pcs PVC Eticheta Casete DIY Label Maker mașina de Scris Manuală de coduri de Bare Litere Mașină

49.59lei 38.69lei
In stoc
i415

Numărul De Model: Relief 3D Printer Set
Nume De Brand: Asdomo
Tip De Element: Gravor
Material: PVC

 • Caracteristici:

  - Bastoane etichetă tipărită la cele mai multe suprafețe curate și nu va rupe nimic, sau lasa reziduuri atunci când sunt scoase.

  - Imprimanta de etichete nu doar pentru manual de imprimantă, dar, de asemenea, poate grava pe a ridicat obiect text de presă de mână,foarte convenabil pentru utilizarea de zi cu zi.

  - Bun, atât pentru aplicații de interior și exterior, cum ar fi eticheta de dosare pentru reorganizarea și sortarea documentelor și observația tava sau condimente alimentare cutii.

  Caietul de sarcini:

  Material: PVC

  Latime: 9mm

  Lungime: 300cm

  Pachetul inclus:

  5 x Rola de Etichete Benzi

  Note:

  1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc.

  2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

  Etichete: scrisoare filtru, 3d imprimantă de etichete, produsului imprimanta, cnc kit workbee, miniatură de scris, s4 zoom, alb panglică mașină de scris, dymo, prusa imprimantă 3d diy, dymo manual.

 • Recenzii (2)

  Scrie o recenzie

Produse similare