Bambus Wind Chimes Windchime Windbell Muzicale Agățat Instrumente pentru Grădină în aer liber, Terasă Casă de Decorare Relaxare Bambus Wind Chimes Windchime Windbell Muzicale Agățat Instrumente pentru Grădină în aer liber, Terasă Casă de Decorare Relaxare Bambus Wind Chimes Windchime Windbell Muzicale Agățat Instrumente pentru Grădină în aer liber, Terasă Casă de Decorare Relaxare Bambus Wind Chimes Windchime Windbell Muzicale Agățat Instrumente pentru Grădină în aer liber, Terasă Casă de Decorare Relaxare Bambus Wind Chimes Windchime Windbell Muzicale Agățat Instrumente pentru Grădină în aer liber, Terasă Casă de Decorare Relaxare Bambus Wind Chimes Windchime Windbell Muzicale Agățat Instrumente pentru Grădină în aer liber, Terasă Casă de Decorare Relaxare

Bambus Wind Chimes Windchime Windbell Muzicale Agățat Instrumente pentru Grădină în aer liber, Terasă Casă de Decorare Relaxare

301.76lei 150.88lei
In stoc
i437

Element Dimensiune: 17 x 7cm
Articol: Bambus Wind Chimes
Articol Greutate: 155g
Origine: NC(de Origine)
Numele: Agățat De Instrumente Muzicale
nume 1: Windchime
numele 2: Windbell

 • {personalizate}

  Caracteristici:

  Clopoteii de vant pentru terasa, balcon, gradina, biserica sau decor acasă, potrivi, de asemenea, pentru zen meditație și relaxare de zi cu zi.

  Realizate din bambus si metal placă de rezonanță, iar sunetul este bogat, ton adânc și relaxant datorită expert tuning.

  Scăldat în durată harmonys de fiecare dată când bate vântul, bucurați-vă de pace melodii care joaca ca o șoaptă în vânt.

  Un excelent cadou de casă nouă, de nunta, aniversare sau ziua de nastere pentru prieteni, membri ai familiei, vecini, colegi, etc.

  Vine cu o cârpă moale sac, convenabil pentru a stoca și transporta în jurul valorii de atunci când te duci afară pentru a călători.

  Caietul de sarcini:

  Coardă: Stil de Primavara/Vara Stil/Stil Toamna/ Iarna Stil(opțional)

  Element Dimensiune: 17 * 7cm/ 6.7 * 2.8 în

  Element Greutate: 155g/ 5.5 oz

  Dimensiune pachet: 18.5 * 9.3 * 8.3 cm/ 7.3 * 3.7 * 3.3 în

  Greutate pachet: 200g/ 7.1 oz

  Pachetul Inclus:

  1 * Chime Vânt

  {personalizate}

  Etichete: pentru acasă, bambus chime, chime vânt, dragoste gay, massag, bambi decor acasă, om vânt chime, muzicale, clopote exterior, shell clopoței de grădină în aer liber, plante de interior raft.

 • Recenzii (3)

  • Karacaailesi 1966

   I just got here and I'm very happy :) sounds very good I recommend this seller has only taken 15 days to get here in Spain. I will certainly repeat

  • Tatiusa93

   I love the sound of this item. Just prefect!!! It was packed correctly, and arrived in time!

  • Gabrielbernardes2009

   Beautiful Sound! Excellent packing arrived on time!

  Scrie o recenzie

Produse similare