Calitate de Top Drepte din Lemn de Formator Freze pentru Spindle Machine Mașină de Rindeluit Calitate de Top Drepte din Lemn de Formator Freze pentru Spindle Machine Mașină de Rindeluit Calitate de Top Drepte din Lemn de Formator Freze pentru Spindle Machine Mașină de Rindeluit Calitate de Top Drepte din Lemn de Formator Freze pentru Spindle Machine Mașină de Rindeluit Calitate de Top Drepte din Lemn de Formator Freze pentru Spindle Machine Mașină de Rindeluit

Calitate de Top Drepte din Lemn de Formator Freze pentru Spindle Machine Mașină de Rindeluit

155.88lei 151.20lei
In stoc
i500

Material: Wolfram Aliaj De Cobalt
Tip: Convex Moara
Nume De Brand: LIVTER
Numărul De Model: Formator cutter

  • Cadru de Freze Pentru prelucrarea Lemnului Ax Mașină de Tăiere de Înaltă Calitate și Preț Bun, Acest lucru este de 2 bucati /set .Groove edge tools---1 buc , Îngropate partea instrumente ----1 buc. 1. Alezaj: 31.75 mm Dinti: 4T ( Bore size depinde de aparatul pe care îl utilizați , 30mm / 32mm / 40mm / 45mm sau anyother dimensiune ) 2.Cuțit Material: Carbura De Tungsten 3.Corpul De Suprafata : Vopsire Prin Pulverizare 4. Folosind pentru mașini de prelucrare a lemnului / ax mașină de freze 5.Precizie Echilibrat pentru Buna Funcționare 6.Design bun , Taieturi Netede, Lungi de viață a sculei. 7. Cost-eficiente 8.Pachetul include :2 bucati Freze /set, foarte bun de ambalare ,cutie de plastic sau Cutie de Lemn .

    Etichete: fly cutter mill, 2 ax motor, spindl, wood chipper mașină de plastic, cap de tăiere în spirală, bit pentru router lemn, forme fondant freze, bosch metal cutter, tort moulder, cnc transforma.

  • Recenzii (0)

    Scrie o recenzie

Produse similare