Rongpeng LVLP Pistol cu Aer R500 Termina Masina instrument de Pictură 1,5 mm Duza 600cc Cupa Gravity feed cupru aer capac fabrica de en-gros Rongpeng LVLP Pistol cu Aer R500 Termina Masina instrument de Pictură 1,5 mm Duza 600cc Cupa Gravity feed cupru aer capac fabrica de en-gros Rongpeng LVLP Pistol cu Aer R500 Termina Masina instrument de Pictură 1,5 mm Duza 600cc Cupa Gravity feed cupru aer capac fabrica de en-gros Rongpeng LVLP Pistol cu Aer R500 Termina Masina instrument de Pictură 1,5 mm Duza 600cc Cupa Gravity feed cupru aer capac fabrica de en-gros Rongpeng LVLP Pistol cu Aer R500 Termina Masina instrument de Pictură 1,5 mm Duza 600cc Cupa Gravity feed cupru aer capac fabrica de en-gros Rongpeng LVLP Pistol cu Aer R500 Termina Masina instrument de Pictură 1,5 mm Duza 600cc Cupa Gravity feed cupru aer capac fabrica de en-gros

Rongpeng LVLP Pistol cu Aer R500 Termina Masina instrument de Pictură 1,5 mm Duza 600cc Cupa Gravity feed cupru aer capac fabrica de en-gros

238.79lei
In stoc
i5584

Duza si ac de material: Din Oțel Inoxidabil
model lățime: 180-280MM
Cupa Volum: 600CC
Cerere: Vopsea Pistol De Pulverizare
Diametru Duza: 1,5 mm
Numărul De Model: r500
Nu-Sarcină De Viteză: NICI unul
Tip Alimentare: Greutate
Utilizare: DIY acasă
Presiunea de operare: 2.0-3.5 bar
Nume De Brand: NoEnName_Null
Origine: NC(de Origine)
aer capac: Cupru
DIY Consumabile: Vopsea Si Decorare
Putere Tip: Pneumatice
Consumul de aer: 3.0-3.9 cfm
Tip: LVLP
Corpul Material: Mor-turnare Aluminiu
Opțional duza: 1.3,1.7,2.0

 • Fabrica de magazin direct export în diferite aeras .

  1). Livrare în termen de 48 de ore după ce plata este primită ( cu excepția Vacanțe și Week-end ) . 2).Cele mai tari nave de DHL ,UPS, FEDEX SAU TNT pe la 7 la 15 zile .

  @În cazul în care vopseaua este mijlociu-mare vâscozitate,vă rugăm să ia în considerare cu privire 2.0 mm duza pentru strat de bază.

  @În cazul în care vopseaua este lac, vă rugăm să ia în considerare aproximativ 1,7 mm duza pentru strat de bază.

  @De obicei, arma cu 1,5 mm pentru stratul de finisaj. @Și 1,3 mm pentru clasa de top vopsea pentru stratul de finisaj. @Vă rugăm să alegeți dreptul de unul care ai nevoie.Sper că vă va satisface cu ea.

  Comentariile de la fiecare cumpărător:

  Caietul de sarcini:

  Tip de alimentare:Gravity

  Standard Duza:1,5 mm

  Presiune de lucru:2.0-3.5 bar

  Model Lățime:180-280mm

  Consumul de aer:3.0-3.9 cfm

  Consumul de vopsea:130-170 ml/min

  Vopsea cana capacitate:600cc

  Vopsea raport >= 65%

  Caracteristică:

  Potrivit pentru baza de apa vopsea sau alt mijloc de vâscozitate vopsea .Vopsea viteza de 10-12m/minut.

  Potrivit pentru toate tipurile de suprafața de pulverizare.

  9 gauri de aer capac.

  Pistol de pulverizare poate funcționa la mai puțin de 10 psi la duza capac comparativ cu turbionara de tip hvlp care funcționează la 10 psi la aer capac și este, de obicei, împins mai mare.

  LVLP pistol de pulverizare utilizarea de volum mai mic de aer fin pulverizează vopsea crearea unui finisaj neted cu minim de over-uri se roage.Acest lucru înseamnă foarte puțin peste pulverizare va fi produs.De economisire pe vopsea și costul mediu hazrds.

  Descriere:

  Mor-turnare Aluminiu corp,pahar de plastic,din oțel inoxidabil duza si acul găzdui avariety de acoperire, mașini Precise cupru aer plafon stabilit.Tragger 1 pentru suflare,tragger 2 pentru pulverizare.Volumul de aer,vopsea de volum și de pulverizare model reglabil.Noi mânerul proiectat ergonomic pentru o prindere confortabilă.

  CLASA de TOP AUTO PISTOL de PULVERIZARE recomandat:

  Etichete: arma lvlp vopsea, caz r500, erika, de înaltă talie pantaloni femei, cupru cana, pistol de vopsit, pistol cu aer spray, LVLP, japoneze turbionara de tip hvlp pulverizare pistol, rucsac arma.

 • Recenzii (1)

  • Pooface001

   All right, quality gun, lack to test it

  Scrie o recenzie

Produse similare