22 Ace lucrate Manual din Lână de Tricotat Masina de Cilindru Lână Țesut de Mână Eșarfă tricotate Pulover Pălărie, Șosete Copil Adult DIY Țesut Instrument 22 Ace lucrate Manual din Lână de Tricotat Masina de Cilindru Lână Țesut de Mână Eșarfă tricotate Pulover Pălărie, Șosete Copil Adult DIY Țesut Instrument 22 Ace lucrate Manual din Lână de Tricotat Masina de Cilindru Lână Țesut de Mână Eșarfă tricotate Pulover Pălărie, Șosete Copil Adult DIY Țesut Instrument 22 Ace lucrate Manual din Lână de Tricotat Masina de Cilindru Lână Țesut de Mână Eșarfă tricotate Pulover Pălărie, Șosete Copil Adult DIY Țesut Instrument 22 Ace lucrate Manual din Lână de Tricotat Masina de Cilindru Lână Țesut de Mână Eșarfă tricotate Pulover Pălărie, Șosete Copil Adult DIY Țesut Instrument 22 Ace lucrate Manual din Lână de Tricotat Masina de Cilindru Lână Țesut de Mână Eșarfă tricotate Pulover Pălărie, Șosete Copil Adult DIY Țesut Instrument

22 Ace lucrate Manual din Lână de Tricotat Masina de Cilindru Lână Țesut de Mână Eșarfă tricotate Pulover Pălărie, Șosete Copil Adult DIY Țesut Instrument

204.29lei 112.36lei
In stoc
i567

Tip de en-Gros: No
Origine: NC(de Origine)
Setați Tipul: Da
Utilizarea: Tricotat
Tip: kit de cusut
Material: Plastic

 • Descriere:

  Material: pvc

  Dimensiune: 20*25*23cm

  Funcții: țesut eșarfe, pălării, țesut piese, sosete, etc.

  Caracteristică:

  1.Este un joc foarte distractiv și practice de jucărie.Puteți țese orice doriți, cum ar fi eșarfe, pălărie, bucăți de material, șosete, etc. Tricotat viteza este de 10 ori mai rapid decât metoda tradițională.

  2.Materiale de înaltă calitate: Mașina De Tricotat este confectionat din mediu și plastic de înaltă calitate, care este inodor, sigur și durabil.

  3.22 Ace: noua generație de Mașini de Tricotat cu 22 de ace de rege.Acest pachet conține un set complet de croșetat, de mână pin, cadru de sârmă, 2 lână fir, manual de utilizare.

  4.Ușor și simplu de utilizare: Foarte potrivit pentru incepatori mașină de tricotat, puteți crea o plat sau rotund ochi în câteva secunde cu manivela funcționare.Doar fire în arbori și rotiți manivela pentru a tricot tip care vă place.

  5.Cadoul Ideal pentru copii: nu e doar un cadou frumos, se îmbunătățește capacitatea părinților de a interacționa cu copiii și capacitatea de copii.

  Pachetul Include:

  1 * mașină de Tricotat

  1 * ac Parte

  2 * Fire

  1 * Croșetat

  1 * Cadru De Sârmă

  1 * Manual de utilizare

  Etichete: tricot fire, 5d diamant pictura pace, șal, hat pentru femei, trage femei, mare andrele, realizate manual pulover, multitul, Masina instrumentul de reparare, cutii de scrapbooking.

 • Recenzii (2)

  • Oleg Balyakin

   퐈 Rune shipping song! For most 솽 trough the 뵬 as used in the rat 뫈 좨 states 쒀 쫘 륏 seawater shade until most 쌉 굥 states 눙 Big None side tail white split outdoor split hem

  • Iraqi Moe

   The item comes with some wool yarn. The quality is fine.

  Scrie o recenzie

Produse similare