40pcs prindere Hexagonal de Șurubelniță Set pentru Soclu Maneca Torx Hex Spline Biți șurubelniță Auto Repararea Set de scule de Mana 40pcs prindere Hexagonal de Șurubelniță Set pentru Soclu Maneca Torx Hex Spline Biți șurubelniță Auto Repararea Set de scule de Mana 40pcs prindere Hexagonal de Șurubelniță Set pentru Soclu Maneca Torx Hex Spline Biți șurubelniță Auto Repararea Set de scule de Mana 40pcs prindere Hexagonal de Șurubelniță Set pentru Soclu Maneca Torx Hex Spline Biți șurubelniță Auto Repararea Set de scule de Mana 40pcs prindere Hexagonal de Șurubelniță Set pentru Soclu Maneca Torx Hex Spline Biți șurubelniță Auto Repararea Set de scule de Mana 40pcs prindere Hexagonal de Șurubelniță Set pentru Soclu Maneca Torx Hex Spline Biți șurubelniță Auto Repararea Set de scule de Mana

40pcs prindere Hexagonal de Șurubelniță Set pentru Soclu Maneca Torx Hex Spline Biți șurubelniță Auto Repararea Set de scule de Mana

34.90lei 25.14lei
In stoc
i5953

Nume De Brand: alloet
Tip: Set De Șurubelnițe
Cu Mâner Sau Nu: No
Caracteristici: Multifunctional
Cap Șurub Dimensiune: /
Numărul De Model: Șurubelniță
Origine: NC(de Origine)
Material: Oțel Carbon De Înaltă
Pachet: 30-49Pcs
Cap Șurub Tip: Hex

 • 40pcs prindere Hexagonal de Șurubelniță Set pentru Soclu Maneca Torx Hex Spline Biți șurubelniță Auto Repararea Set de scule de Mana

  Caracteristică:

  1. 40 de piese hexagonale, torx si spline biți kit, include 2 piese crom vanadiu 3/8inch și 1/2inch conduce prize.

  2. Fabricate din materiale de aliaj din oțel de înaltă rezistență și durabilitate, standarde ridicate de calitate.

  3. Toate de biți, cu excepția a câteva dintre cele mai mari biți, împărtășesc aceeași 12mm diametru hex de bază, care permite mai repede pic modificări.

  4. Fiecare bit are o dimensiune imprimat pe bit în sine, făcându-l ușor pentru a le identifica dupa ce ai scos un pumn de caz.

  5. Toate piesele sunt bine ambalate într-o lovitură turnate caz pentru depozitare ușoară și transport, și de stocare de caz afișează pic dimensiuni de lângă fiecare locuințe.

  Caietul de sarcini:

  Material: otel carbon

  Dimensiuni cutie: 32x15.2x3cm/12.59x5.98x1.18"

  Notă:

  Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferă datorită măsurare manual.

  Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate arăta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

  40 X Șurubelniță Biți

  [relateproductdetail/]

  Etichete: hexagon set, ch, set pentru femei, embout, priza de putere, inox bit torx, philips șurubelniță biți set, prăjită set de șurubelniță, set bit torx, de sex masculin șurubelniță.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare