1 buc Interior Acasă Mobilier Masă, Scaun Canapea Picioare Protector de Companie Jucărie Zgarieturi Bord Mat Pad Pisica Sisal Covor Bucla Scratcher 1 buc Interior Acasă Mobilier Masă, Scaun Canapea Picioare Protector de Companie Jucărie Zgarieturi Bord Mat Pad Pisica Sisal Covor Bucla Scratcher 1 buc Interior Acasă Mobilier Masă, Scaun Canapea Picioare Protector de Companie Jucărie Zgarieturi Bord Mat Pad Pisica Sisal Covor Bucla Scratcher 1 buc Interior Acasă Mobilier Masă, Scaun Canapea Picioare Protector de Companie Jucărie Zgarieturi Bord Mat Pad Pisica Sisal Covor Bucla Scratcher 1 buc Interior Acasă Mobilier Masă, Scaun Canapea Picioare Protector de Companie Jucărie Zgarieturi Bord Mat Pad Pisica Sisal Covor Bucla Scratcher 1 buc Interior Acasă Mobilier Masă, Scaun Canapea Picioare Protector de Companie Jucărie Zgarieturi Bord Mat Pad Pisica Sisal Covor Bucla Scratcher

1 buc Interior Acasă Mobilier Masă, Scaun Canapea Picioare Protector de Companie Jucărie Zgarieturi Bord Mat Pad Pisica Sisal Covor Bucla Scratcher

59.43lei 31.49lei
In stoc
i681

Material: Alte
Utilizarea: Cat scratch pad jucărie pisica
Origine: NC(de Origine)

 • 1 buc Interior Acasă Mobilier Masă, Scaun Canapea Picioare Protector de Companie Jucărie Zgarieturi Bord Mat Pad Pisica Sisal Covor Bucla Scratcher

  Caracteristică:

  100% de brand nou și de înaltă calitate!

  utilizare:Cat scratch pad jucărie pisica

  material: Sisal și tapiserie

  tip:Eco-friendly,stocuri

  dimensiune:31*25cm(12.20*9.84 inch)

  pachet:1 buc

  1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

  2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

  3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizată în 3 zile.

  1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

  2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

  3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

  4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

  5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

  6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

  7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

  1. Vă rugăm să ne contactați dacă nu primiți pachetul depășit 45 de zile lucrătoare exclude weekend și de sărbători.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

  2. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta

  1. 12 luni Producător'slimited de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate și utilizat în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu 3 luni garantie.

  2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Interventie-timpurie.ro!

  Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  Etichete: dragon boat model, personalizat sisal covor, texturate covor bucla, pisica sisal, mobilier de rattan protector, mare sisal covor, cat condus de jucărie, consiliul zgarieturii de pisica, cat racleta, cat protector canapea.

 • Recenzii (3)

  Scrie o recenzie

Produse similare