10000 BUC/lot Violet 9mm Apă Moale Bomba Cristal Glonț Gel Pistol cu bile de Jucărie Arma Accesorii pentru Copii în aer liber 10000 BUC/lot Violet 9mm Apă Moale Bomba Cristal Glonț Gel Pistol cu bile de Jucărie Arma Accesorii pentru Copii în aer liber 10000 BUC/lot Violet 9mm Apă Moale Bomba Cristal Glonț Gel Pistol cu bile de Jucărie Arma Accesorii pentru Copii în aer liber

10000 BUC/lot Violet 9mm Apă Moale Bomba Cristal Glonț Gel Pistol cu bile de Jucărie Arma Accesorii pentru Copii în aer liber

24.37lei 15.82lei
In stoc
i720

Caracteristici: Mini
Material: EVA
Nume De Brand: ZHENDUO
Avertizare: Nu pot mânca
Intervalul De Vârstă: > 3 ani
Gen: Unisex
Numărul De Model: 9mm
Tip: Pistol Cu Apă

 • 10000 BUC/lot violet 9mm apă moale bomba cristal glonț paintball apă pistol de jucarie accesorii pentru copii în aer liber

  1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL . (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Timp De Livrare:

  1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. 3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Interventie-timpurie.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. 4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

  1. 12 luni Producător\\'s de Garanție limitată pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Interventie-timpurie.ro!

  Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  Etichete: apa pistol cu aer, glonțul jucărie, arma, arma orbeez, pistol de jucarie cu apa, evangelion rei, pistol cu aer, apă gel mingea arma arma de paintball, airsoft pistol cu bile, pistol arme.

 • Recenzii (4)

  Scrie o recenzie

Produse similare