Îngrijire Pentru Animale De Companie Produse De Curățenie Trei Aroma Câine De Curățare Dinte Kituri Pentru Periuțe De Dinți Și Pasta De Dinți Pentru Câini Și Pisici Acasa Îngrijire Pentru Animale De Companie Produse De Curățenie Trei Aroma Câine De Curățare Dinte Kituri Pentru Periuțe De Dinți Și Pasta De Dinți Pentru Câini Și Pisici Acasa Îngrijire Pentru Animale De Companie Produse De Curățenie Trei Aroma Câine De Curățare Dinte Kituri Pentru Periuțe De Dinți Și Pasta De Dinți Pentru Câini Și Pisici Acasa Îngrijire Pentru Animale De Companie Produse De Curățenie Trei Aroma Câine De Curățare Dinte Kituri Pentru Periuțe De Dinți Și Pasta De Dinți Pentru Câini Și Pisici Acasa Îngrijire Pentru Animale De Companie Produse De Curățenie Trei Aroma Câine De Curățare Dinte Kituri Pentru Periuțe De Dinți Și Pasta De Dinți Pentru Câini Și Pisici Acasa Îngrijire Pentru Animale De Companie Produse De Curățenie Trei Aroma Câine De Curățare Dinte Kituri Pentru Periuțe De Dinți Și Pasta De Dinți Pentru Câini Și Pisici Acasa

Îngrijire Pentru Animale De Companie Produse De Curățenie Trei Aroma Câine De Curățare Dinte Kituri Pentru Periuțe De Dinți Și Pasta De Dinți Pentru Câini Și Pisici Acasa

23.88lei 16.96lei
In stoc
i740

Material: Animale de companie periuta de dinti si pasta de dinti
Aplicabile Rasa De Câine: Universal
Origine: NC(de Origine)

 • Dacă Vă Place Acest Articol,Vă Rugăm Să Adăugați-L La Dumneavoastră "Lista De Dorinte",Dacă Vă Place Magazinul Nostru,Vă Rugăm Să Adăugați-L La "Magazin Listă".Noi Oferim Comandă Mare Reducere Mare ,Dacă Aveți Orice Întrebare,vă Rugăm să Ne Contactați, vă Mulțumesc foarte mult!!!

  1. Curat și de îngrijire pe dinti: Pasta de dinti nu contine spumă și îndulcitori.Se poate curăța în mod eficient și scoateți animale de companie orală miros, pentru a preveni bolile dentare si formarea placii, și mai ales adăuga amenda făină de oase, care pot scuti de deficit de calciu în dinți de animale de companie.Dinti puternici, întârziere dinte de imbatranire.

  2. Periuta de dinti: se Poate curăța ușor de curățat, piese de schimb, de 22 cm lungime, design-ul este foarte ușor de utilizat.

  3. Kit de curățare: Acest produs este compus din pasta de dinți și periuța de dinți, care poate satisface nevoile de zi cu zi de pet orală curățare.Este ușor de transportat și de călătorie.Ușor de utilizat și adecvat pentru toți proprietarii de animale de companie.

  4. Materiale de înaltă calitate: Acest produs este fabricat de regulă din oase, ceea ce poate atenua deficitul de calciu din dinți de animale de companie, strângeți din dinți și întârziere dinte de imbatranire.Potrivit pentru animale de companie dinți.

  Sfaturi: nu conteaza daca animalul tau a inghitit un pic de pasta de dinti, atunci când se spală pe dinți!Dar pot fi consumate ca o gustare!Păstrați animalele de companie dinții sănătoși.

  5. Instrucțiuni de utilizare: pentru cainele tau de a accepta acest produs, vă rugăm să se aplice o cantitate mică din acest produs pe degetele pentru a face miros.Apoi se aplică o cantitate mică de companie periuta de dinti sau cu degetul periuta de dinti.Ștergeți ușor partea din față și din spate a dintilor între buze și obraji.Nu folosi pasta de dinti uman.Efectul este evident de cel puțin 2-3 ori pe săptămână.

  6. Notă: a se Evita contactul cu ochii.Stai departe de copii.Depozitați într-un loc răcoros, uscat.Evitați lumina directă a soarelui.

  7. Note pentru animale de companie periuta de dinti:

  8. Trei zile pe săptămână.Folosiți o cantitate mică de pasta de dinti pentru a curata dintii animalului tau de companie.Utilizat în conjuncție cu acest animal de companie pasta de dinti, se poate face gura câinelui sănătos și de a respira curat.

  9. De obicei, acesta este utilizat după mese sau după respiratia urat mirositoare.

  Etichete: guret, lava masa, băț de bambus pentru tampon de bumbac, buzunar periuta de dinti, conducta de forma, paie de grâu, de dinți moale, animale de companie periuta de dinti, machiaj tampon, menta fum.

 • Recenzii (1)

  • Moskva 78

   Thank you very much!

  Scrie o recenzie

Produse similare