Transport gratuit test Bun Y bord pentru 50HW-YB04 LJ41-05905A LJ92-01601A

Transport gratuit test Bun Y bord pentru 50HW-YB04 LJ41-05905A LJ92-01601A

174.92lei
In stoc
i778

Tip: Încorporat Industriale Placa De Baza
Nume De Brand: Henrylian
Certificare: NICI unul
Origine: NC(de Origine)

 • cumpărătorul trebuie să citească!!!

  Pls notă:

  1:Descrierea inainte de a cumpara, vă rugăm să citiți cu atenție titlul, vă rugăm să asigurați-vă că placa de modele și modele de mașini, dacă nu sigur, dreptul de a cumpăra produsul nu se potrivește cu locul de muncă, acest lucru este responsabilitatea de a fi un cumpărător, nu suntem responsabili pentru, putem accepta returnarea de bunuri, dar nu vom suporta costurile de transport, dacă nu ați înțeles problemă, puteți trimite e-mail la noi, vom răspunde la e-mail, vă mulțumesc!

  2.Aceste produse sunt utilizate, placa de circuit componente nu rupte,vom testa înainte de a-am trimis ,

  3. Toate produsele au fost testate înainte de expediere.Dacă produsul este defect în timpul transportului, vă rugăm să ne informați imediat după ce a primit-o.

  4: nu deschide o disputa, deoarece produsul este vechi.Avem o descriere detaliată.Dacă nu puteți accepta, te rog, nu face ordine, și pentru a evita provocând dispute inutile.Vă mulțumesc!

  5:o Parte din produs este nou și original, în cazul stocurilor avea noi stoc, va vom trimite toate produsele noi, dacă în cazul noilor stoc vândut, va vom trimite produsele vechi, dar toate produsele sunt strict testate înainte de expediere, așa că nu vă faceți griji!sper că puteți înțelege!

  6: Toate produsele au o perioada de trei luni perioada de garanție, dacă aveți orice probleme de calitate, aveți posibilitatea să contactați cu noi ,putem schimba bunuri și de întreținere, Dacă nu sunteți mulțumit, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface, fără nici o pierdere.nu vă faceți griji

  Etichete: lipo 7 f 4 250mh, lipo 4s 850 cnhl, elsa adult șosete, mult creion, alb rece rulouri, lipo 4s 6200 mah, lipo 74v 2s mini, ondularea parului cu medalion, far jimny.

 • Recenzii (1)

  • Margotha981

   The board is working but a little bit to dirty.

  Scrie o recenzie

Produse similare