Pentru Toyota Camry XV50 2012-2016 Interior Panou de Control Central Mânerul Ușii 5DCarbon Fibre Autocolante, Decalcomanii Auto styling Dotari Pentru Toyota Camry XV50 2012-2016 Interior Panou de Control Central Mânerul Ușii 5DCarbon Fibre Autocolante, Decalcomanii Auto styling Dotari Pentru Toyota Camry XV50 2012-2016 Interior Panou de Control Central Mânerul Ușii 5DCarbon Fibre Autocolante, Decalcomanii Auto styling Dotari Pentru Toyota Camry XV50 2012-2016 Interior Panou de Control Central Mânerul Ușii 5DCarbon Fibre Autocolante, Decalcomanii Auto styling Dotari Pentru Toyota Camry XV50 2012-2016 Interior Panou de Control Central Mânerul Ușii 5DCarbon Fibre Autocolante, Decalcomanii Auto styling Dotari Pentru Toyota Camry XV50 2012-2016 Interior Panou de Control Central Mânerul Ușii 5DCarbon Fibre Autocolante, Decalcomanii Auto styling Dotari

Pentru Toyota Camry XV50 2012-2016 Interior Panou de Control Central Mânerul Ușii 5DCarbon Fibre Autocolante, Decalcomanii Auto styling Dotari

109.02lei 103.57lei
In stoc
i791

Element De Lungime: 0inchinch
Numele Modelului: Toyota Camry XV50 2012-2016
Autocolant De Plasament: Interne
Înălțime Element: 0inchinch
Ambalare: Vine Ambalat
Lățime Produs: 0inchinch
Categorie: Autocolante
Tip De Autocolant: Autocolante Creative
Articol Diametru: 0inchinch
Model: Alte
Tip: Alte 3D Autocolant
Tip De Material: PVC

 • Înainte de a cumpăra vă rugăm să acorde o atenție pentru a stabili dacă masina este cu volanul pe stânga sau volan pe dreapta.dacă modelul de masina ta este diferită de la noi, vă rugăm să ne trimiteți auto interior detalii complete.Dacă nu,vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți și mesaje noi.Caracteristică: 100% de brand Nou și de bună calitate, putem personaliza alt stil și culoare de autocolant.Material: Vinil film.Rezistent la apa, rezistente la Decolorare, auto-adeziv, Usor de instalat, impact vizual Puternic, Ușor de curățare și întreținere.Utilizare: 1.Curățați panoul pentru a fi inserați codul și lăsați să se usuce înainte de lipire. 2.Spray cu apa de la vinil autocolant 3.Instalați autocolant pe masina ta și de a regla în mod corespunzător, se taie pe partea de plus, dacă orice. 4.Resturi de pe apa din vinil cu racleta. 5.Fix și fixați marginea prin suflare cu uscător de păr sau un pistol de căldură.Pachetul Inclus: 1 set complet.Culoare: fibra de carbon 3D negru,3D carbon, fibra de argint,fibra de carbon 3D rosu,3D fibra de carbon blue,5D fibra de carbon negru,gheață negru mat,gheață matt roșu,gheață matt albastru,gheață mat violet,gheață matt portocaliu,D carbon-Cameleon Albastru la Violet,leopard print,camuflaj,model Crocodil Atenție: atunci Când primiți vinil kit, vă rugăm să deschideți ambalajul, ar putea fi ridurile care normal și nu va influența utilizarea de vinil autocolante.Puteți folosi uscător de păr sau un pistol de căldură să arunce în aer de pe film pentru a face să se înmoaie, apoi stick-l la masina ta panouri de masina ta mobila pentru interior, Daca marimea nu se potriveste sau daca tăiere nu este direct, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți imediat.Vom serviciu cu noastre cele mai bune servicii.Notă: 1.Vom oferi imagini clare, măsurători.Vă rugăm să verificați cât mai mult posibil pentru a asigurați-vă că elementul este cea de care ai nevoie. 2.Vă rugăm să permiteți-0.5-1 inch toleranță diferența din cauza manuală de măsurare. (1 inch=2,54 cm) 3.Instalare profesională este Foarte Recomandat! 4.Culoarea de elemente reale poate ușor diferite de imagini din diferite ecran de computer, vă mulțumim pentru înțelegere 5.Ar trebui să vă confruntați cu orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu serviciul nostru pentru clienți.Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune soluții.

  Etichete: xv50, 40 toyota camry, mânerul ușii pentru toyota, corolla e140, corolla, camry styling kit, corolla mânerul ușii, 2020 camry, personalizare auto accesorii, toyota virz accesorii.

 • Recenzii (2)

  • Maryito1995

   The worst product I have received so far. Measurements are not matched and the adhesive never sticks. Knowing that he spoke with the seller and gave him the type and shape of the car from the inside.

  • Elpinky46

   does not fit anywhere in my car

  Scrie o recenzie

Produse similare