SMSPADE Roz 10buc/Set,legat la Ochi, Gura Gag,Guler,Cătușe, Glezna Mansete,Bici,cu Zbaturi,Sfarcuri,Frânghie,Lega BDSM Adult Sex Toys Kit SMSPADE Roz 10buc/Set,legat la Ochi, Gura Gag,Guler,Cătușe, Glezna Mansete,Bici,cu Zbaturi,Sfarcuri,Frânghie,Lega BDSM Adult Sex Toys Kit SMSPADE Roz 10buc/Set,legat la Ochi, Gura Gag,Guler,Cătușe, Glezna Mansete,Bici,cu Zbaturi,Sfarcuri,Frânghie,Lega BDSM Adult Sex Toys Kit SMSPADE Roz 10buc/Set,legat la Ochi, Gura Gag,Guler,Cătușe, Glezna Mansete,Bici,cu Zbaturi,Sfarcuri,Frânghie,Lega BDSM Adult Sex Toys Kit SMSPADE Roz 10buc/Set,legat la Ochi, Gura Gag,Guler,Cătușe, Glezna Mansete,Bici,cu Zbaturi,Sfarcuri,Frânghie,Lega BDSM Adult Sex Toys Kit SMSPADE Roz 10buc/Set,legat la Ochi, Gura Gag,Guler,Cătușe, Glezna Mansete,Bici,cu Zbaturi,Sfarcuri,Frânghie,Lega BDSM Adult Sex Toys Kit

SMSPADE Roz 10buc/Set,legat la Ochi, Gura Gag,Guler,Cătușe, Glezna Mansete,Bici,cu Zbaturi,Sfarcuri,Frânghie,Lega BDSM Adult Sex Toys Kit

20.30lei
In stoc
i831

Hogtie: 20x20cm
Obscene Imagine: No
guler lungime: 45X5cm
Nume De Brand: smspade
Gag diametru minge: 4.3 cm
legat la ochi: 20x8.5cm
Glezna Mansete Lungime: 30X6cm
Lungime Coarda: 5M
Material: PU si piele de catifea
Bici Lungime: 39cm
Cătușe Lungime: 25X6cm
Numărul De Model: ST-SK60309
Fixare: velcro
Sugestiv Sexual: No
Zbaturi Lungime: 32X6.5cm

 • Descriere produs Reținere nu trebuie să fie c; în fapt, ne place atunci când nu este!Așa că am făcut această robie kit cu crazy-moale faux blana și fixat-Velcro curele care, potrivit cercetării noastre științifice* face cel mai confortabil robie set de pe planetă.Dincolo de ridicol căptușeală moale și Fiecare piesă - la Ochi, Gag,Guler,Mansete, Glezna Mansete,Bici, cu Zbaturi,Clipuri,Lega și Coarda - poate fi savurat în mod independent, sau ca un set, și toate sunt perfecte pentru incepator la intermediar juca.Caracteristici cheie: *Faux blana căptușite 10-bucata robie kit pentru extrem de confortabil de reținere a juca *fixat-Velcro reglabil încheietura mansete sunt perfecte pentru robie începători *Toate cele 10 piese, căptușite cu ultra-moale faux blana pentru confort suprem *Include detasabila 5 eliberare rapidă clipuri în condiții de Siguranță și Privat Pachet:

  Toate elementele vor fi livrate către cumpărător\\\'s a confirmat Interventie-timpurie.ro adresa.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.

  Elementele vor fi livrate în termen de 3 zile de afaceri pe exonerat de plata primite.

  Uneori, data va fi amânată din cauza lipsei, cu toate acestea, va vom informa prin intermediul Interventie-timpurie.ro mesaj de sistem.

  Atentie: nu Suntem responsabili pentru taxe vamale sau taxe.Cu toate acestea, vom minim pentru tine.

  Produsele sunt expediate prin:

  China Post înregistrate (pentru cele mai multe destinații din întreaga Lume)

  Notă: veți primi un număr de urmărire după confirmare de livrare, pe care le puteți utiliza pentru a urmări coletul on-line.

  Parcelele ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de la 7 la 20 de zile lucrătoare.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20 sau 35 de zile lucrătoare.

  Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.

  Vă rugăm, citiți despre această politică înainte de a returna orice produs.

  Înainte de orice întoarcere să ne contactați prin mesaj de sistem sau de asistență pentru clienți de e-mail.Unele informații suplimentare vor fi solicitate de la tine pentru a oferi.

  Bunurile returnate trebuie să fie în starea inițială, astfel încât să putem beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.Produsele returnate după 7 zile de la primirea este doar pentru reparatii.

  În acest caz cumpărătorul este responsabil pentru taxele poștale.Garantam pentru fiecare client cu cea mai bună calitate și servicii.

  Toate bunurile a trecut prin control strict de calitate și testare pentru a se asigura că acesta este în stare bună înainte de nava.

  În mod normal, noi oferim 3 luni garantie pentru toate mărfurile, în cazul în care elementele sunt defecte, ne informeze cu 3 zile dupa ce ai primit pachetul.

  Bunurile returnate trebuie să fie în starea inițială, astfel încât să putem beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.Produsele returnate după 7 zile de la primirea este doar pentru reparatii.

  Pentru a menține controlul calității facem inspecta personal pentru fiecare element înainte de expediere.Toate produsele sunt 100% noi si verificate.

  Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile) cu un "POZITIV 5 STELE". [Atunci când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare.] Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

  Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm, să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

  Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să e-mail sau chat-ul de pe trademanager

  Lucrăm de luni.-Sat.de la 9:00 la 8:00 pm.

  Vom răspunde în termen de 1 zi lucrătoare sau mai puțin.Vă rugăm să includeți numărul de articol sau numărul de ordine sau linkin toate comunicațiile.

  Etichete: cablul, al meu jucării sexuale, bdsm, gri gura gag, jucărie sexuală, bdsm jucărie, setul de jucării sexuale, cătușe blană de sex, iepure roz vibrator, sex stroker.

 • Recenzii (2)

  Scrie o recenzie

Produse similare