Aer Conditionat Masina de agent Frigorific Accesorii de Înaltă Puritate R134A Auto cu Aer Conditionat agent Frigorific Răcire Agent de Răcire în condiții de Siguranță Aer Conditionat Masina de agent Frigorific Accesorii de Înaltă Puritate R134A Auto cu Aer Conditionat agent Frigorific Răcire Agent de Răcire în condiții de Siguranță Aer Conditionat Masina de agent Frigorific Accesorii de Înaltă Puritate R134A Auto cu Aer Conditionat agent Frigorific Răcire Agent de Răcire în condiții de Siguranță Aer Conditionat Masina de agent Frigorific Accesorii de Înaltă Puritate R134A Auto cu Aer Conditionat agent Frigorific Răcire Agent de Răcire în condiții de Siguranță Aer Conditionat Masina de agent Frigorific Accesorii de Înaltă Puritate R134A Auto cu Aer Conditionat agent Frigorific Răcire Agent de Răcire în condiții de Siguranță Aer Conditionat Masina de agent Frigorific Accesorii de Înaltă Puritate R134A Auto cu Aer Conditionat agent Frigorific Răcire Agent de Răcire în condiții de Siguranță

Aer Conditionat Masina de agent Frigorific Accesorii de Înaltă Puritate R134A Auto cu Aer Conditionat agent Frigorific Răcire Agent de Răcire în condiții de Siguranță

38.65lei 31.69lei
In stoc
i843

An: 2020
Element De Lungime: 0.0inch
Articol Greutate: 0.3kg
Înălțime Element: 0.0inch
Extern De Certificare De Testare: ce
Numele Modelului: Auto Cu Aer Conditionat Agent Frigorific Agent De Răcire
Type2: Picătură de transport maritim
type1: Dropshipping
Lățime Produs: 0.0inch
Caracteristici Speciale: Automotive agent frigorific
Tip De Material: Aer Condiționat Agent Frigorific

 • Titlul .titlu{ padding:25px 0 20px 0; text-align:center; } .titlu>div:nth-of-type(1) { font-weight: bolder; font-size:20px; } .titlu>div:nth-of-type(2){ color: #c5c5c5; font-size:12px; } .rând { overflow: auto; } .rând-element{ width:33%; înălțime: 420px; float:left; padding:10px 8px; box-dimensionare:border-box; } .rând-element-inner{ width:100%; height:100%; border:2px solid #F7F7F7; box-dimensionare:border-box; padding:3px; position:relative; } .steagul { position: absolute; top:-5px; dreapta: 3px; latime:42px; înălțime:36px; } .steagul>img{ width:100%; height:100%; } .rând-img{ width:100%; height:calc(100% - 80px); } .rând-prețul { width: 100%; height: 80px; } .rând-prețul>p{ text-indent:15px; margin:5px 0 0 0; width:100%; overflow: auto; font-size:16px; } .rând-prețul>p>span{ display:inline-block; float:left; width: 50%; } .rând-prețul>p>span:nth-of-type(1){ text-decoration:line-through; text-indent: 60px; } .cumpara-acum-wrap{ width:100%; padding-top:10px; text-align:center; } @media screen și (max-width:414px){ html,body {width: 100%; } body { margin: 0; } .rând{ display:block; overflow: auto; } .rând-element{ height:300px; width: 50%; display:inline-block; float:left; padding:5px 3px; } .steagul{ width:34px; înălțime:32px; } .rând-prețul{ înălțime: 40px; } .rând-prețul>p { font-size: 12px; text-indent:15px; } .rând-prețul>p>span:nth-of-type(1){ text-indent: 15px; } } SUPER OFERTE NOI VĂ OFERIM ARTICOLE de MODĂ de CALITATE

  $9.34 $7.47

  $3.83 $3.06

  $8.69 $6.95

  $8.06 $6.45

  $9.03 $7.13

  $9.42 $7.54 Auto cu Aer Conditionat agent Frigorific Agent de Răcire R134A Frigider Protecția Mediului Filtru de Apă de Înlocuire

  Dozare: (toate înlocuire)

  1. Mini masina: 3 sticle (un singur aparat de aer conditionat / dublă abur, aer conditionat)

  2. Masina de intermediar: 3-4 sticle

  3. Pentru Audi Passat și alte B-class sedan: 4-5 sticle

  Notă: Cu cât este mai complex sistemul de aer condiționat / mai mult de conducte, mai frigorific este necesar.

  Parametri:

  Material: Automotive agent frigorific

  Capacitate: aproximativ 300g

  Descriere:

  1. Vara plina mașină de gheață izbucni experiență, R134a aer conditionat auto speciale de agent frigorific, puritatea până la 99,9%, bun efect de răcire, apă și alte impurități dăunătoare, poate proteja sistemul de refrigerare de la coroziune, și nu provoacă nici un pericol pentru stratul de ozon al atmosferei, este Un adevărat nouă generație de agenți frigorifici.

  2. Performanța produsului este stabilă, utilizarea de timp este lung, efectul de răcire este bun, da aer rece te vreau in vara, rece toata vara.

  3. Plus metoda, de umplere de joasă presiune sfârșitul compresor, această metodă este lent pentru a umple, în general, de a folosi metode supliment atunci când agentul frigorific este insuficientă.Pașii de operare: nevoie pentru a porni masina, dau drumul la aerul conditionat si apoi se adauga agent frigorific gaz și zăpadă cutii sunt ridicate.

  4. Full plus, această metodă este sigur și rapid, și este potrivit pentru prima umplere a agentului frigorific din sistemul de refrigerare (agent frigorific rezervor inversat).

  Pașii de operare: După aspirarea, nu se deschide de aer conditionat, direct adăugați agent frigorific lichid de înaltă presiune end (rezervor de agent frigorific în poziție verticală).

  Completa agentul frigorific la partea de joasă presiune, pornesc motorul, dau drumul la aerul conditionat (rezervor de agent frigorific în poziție verticală).

  Măsuri de precauție:

  1. Nu depozitați rezervoare goale într-un loc unde gaze corozive sunt incinerate sau sub presiune.Rezervoare goale nu sunt reutilizabile.

  2. Purtați ochelari de protecție în timpul funcționării.Dacă este stropit accidental în ochi sau pe piele, clătiți imediat cu apă din abundență.

  3. Scopul nu de jos de la corpul uman în timpul funcționării.

  4. Internă maximă presiune din recipient este 15MPa.La deschiderea aer conditionat compresor, asigurați-vă că pentru a strânge înaltă presiune sfârșitul fluorinator sau nu conecta cu presiune ridicată pentru a evita explozia de gaz de înaltă presiune.

  5. temperatura de depozitare nu trebuie să fie prea mare sau prea mică, pentru a evita lumina directă a soarelui.

  6. Nu așezați cutia pe motor sau radiator pentru a evita lumina directă a soarelui.

  7.Temperatura de depozitare este mai mic decât 40℃.

  8. Nu se agită borcanul greu.

  9. Acest produs este un gaz lichefiat la presiune ridicată și trebuie să fie operat de un tehnician profesionist pentru a evita un prejudiciu.

  Lista: Agent Frigorific*1

  Etichete: 12v conditionat, 12v aer conditionat auto, agent frigorific r134a, gaz refrigerant r134a, 24v aer condiționat, 134a agent frigorific, kit r134a, aer conditionat camion, sticla de gaz agent frigorific r134a, 12 v de aer conditionat.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare