Smart auto electric poarta coada pentru Kia Niro 2018 auto reamenajate hayon Smart auto electric poarta coada pentru Kia Niro 2018 auto reamenajate hayon Smart auto electric poarta coada pentru Kia Niro 2018 auto reamenajate hayon Smart auto electric poarta coada pentru Kia Niro 2018 auto reamenajate hayon

Smart auto electric poarta coada pentru Kia Niro 2018 auto reamenajate hayon

2 029.88lei
In stoc
i865

Caracteristici Speciale: controla cu ușurință pentru a deschide/închide poarta coada
Tip De Element: Boot Clape
Plasarea pe Vehicul: Din spate
Material: ABS+PCB+Metal
Lățime Produs: 26cm
Tip De Material: ABS+PCB+Metal
Extern De Certificare De Testare: ce
Modelul Anului: 2018
Numarul Parte: 46516224
Țara/Regiunea de Fabricație: CN
Înălțime Element: 20cm
Schimb Numărul Parte: 54654646224
Altă Parte Numărul: 78096224
Articol Greutate: 6000g
Element De Lungime: 68cm
Numele Modelului: 6224

 • Smart auto electric poarta coada pentru Kia Niro 2018 auto reamenajate hayon

  * Adoptarea nou inventat electrice de aspirare de blocare,avem, de asemenea, un upgrade complet de pe poli & cutie de control și spate buton și alte părți, și așa mai departe. * În același timp,de asemenea, puteți alege electrice anti-praf,picior-activat caracteristica de a avea o experiență extremă de viață masina

  Imagini de produs

  Picior-funcție activată(opțiunea adauga $50)

  Acesta va identifica proprietarul mașinii de controler de la distanță și apoi detecta întregul proces de jos în sus-în jos pentru a deschide sau a închide portbagajul automat.

  Introducerea de produse

  1.Controlul De masina Original de la distanță,o presă rezolva toate.Apăsați de pe telecomandă pentru a deschide/închide poarta coada,,puteți face acest lucru cu ușurință. 2.Butonul de la scaunul șoferului,Butonul de pe hayon,de control ușor.Produsul nostru are două butoane de control de ridicare.Unul trebuie să fie instalat pe consola, iar celălalt trebuie să fie instalat pe poarta coada.Ei pot controla ridicarea în mod automat. 3.Smart evita vârf de cuțit,de utilizator în condiții de siguranță.în timp ce coada poarta se închide,după ce se atinge de obstacole(persoane sau lucruri),acesta va reveni automat sau se opresc aici,evitându-se astfel răni 4.Setați înălțimea,user-friendly.Memoria înălțime : utilizatorul set hayon la înălțime adecvată și apoi apăsați lung tasta.Veți auzi "bip..bip".Acesta va ridica la înălțimea asta data viitoare. 5.Sunet de alarmă,waring în timp util.atunci când închideți sau deschideți poarta coada.se va trimite un sunet de alarmă șofer și știind spate situație, pentru a evita daune sau riscuri de securitate. 6.Smart electronice de aspirație.Când aspirație induce camion închide, va avea loc cel de absorbție puternic, pentru a evita greva și zgomot.

  Produse de Testare și Verificare

  Precauție:

  Dacă nu puteți confirma dacă mașina ta se potriveste cu element, pls ia patru (Fata,spate,deschide portbagajul) fotografii pentru referință. (Vă sugerăm că clientul trimite-ne fotografiile inainte de a cumpara.)

  Etichete: boot usa, nissan qashqai duza, pajero hayon, kia e nitro, electric coada, auto poarta coada, niro, 2017 kia niro, mitsubishi hayon, kia niro.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare