Noi, de Înaltă Calitate 1buc ER11/ER16/ER20/ER25/ER32 ER drill chuck B10/B12/B16/B18/JT6 titularul instrument ,Arbore Motor Tijă de Extensie

Noi, de Înaltă Calitate 1buc ER11/ER16/ER20/ER25/ER32 ER drill chuck B10/B12/B16/B18/JT6 titularul instrument ,Arbore Motor Tijă de Extensie

77.94lei 55.32lei
In stoc
i898

Material: Din Oțel Inoxidabil
Cerere: De Frezat CNC
Origine: China
Tip: Prelucrare Piese
Nume De Brand: KAVTECNC INSTRUMENTE
Numărul De Model: B10 B12 B16 B18 JT6 - ER11/ER16/ER20/ER25/ER32

 • Dragă prietene, dacă nu puteți găsi de care aveți nevoie ,spune-mi te rog link-ul Acesta are nevoie pentru a alege ceea ce aveți nevoie

  De înaltă precizie și multi-funcția de fixare poate fi echipat cu o varietate de strung utilizare.Poate fi folosit de prindere pentru burghiu.Atingeți ușor.Cutter.Alezor cutter.Centrul de foraj și așa mai departe.

  Corpul de precizie produs în decurs de 1 de mătase.În comparație cu cele obișnuite mandrină de găurit de 2-3 ori mai mare

  B10 con ER11 ER16 ER20

  B12 con ER11 ER16 ER20

  B16 con ER11 ER16 ER20 ER25 ER32

  B18 con ER11 ER16 ER20 ER25 ER32

  JT6 con ER11 ER16 ER20 ER25 ER32

  Pachetul include:

  1BUC

  Cumpărătorii trebuie să-citit :1 Ca gama de produse de fluxul de volum, uneori de stoc , astfel încât înainte de a decide să cumpere acest copil , vă rugăm să luați legătura cu proprietarul pentru a vedea dacă există stoc.Situația generală nu este pe stoc, daca s-a stricat am va notifica prompt bunuri alegeți o restituire sau de alte bunuri , dar, de asemenea, cere în mod clar mai bine, a fost liber să-ți amâni de urgență.

  Salută oferta premisa îndoială, să ne sunt de acord înțelegere a produs în sine sau alte aspecte .A cauzat probleme inutile -gratuit .

  3 .Toate produsele noastre sunt acceptate TenPay , un sub - sub - unul de calitate, preț , un preț prețul final , cumpara articole individuale nu accepta afacere !

  Cumpărătorii să acorde o atenție :Înainte de cumpărători de bunuri capturate , vă rugăm să ia în considerare cu atenție , respectând reciproc rezultatele muncii și pentru a evita fotografiat nu cumpara !

  4 : toate de plată și de livrare, vom prompt trimis după primirea de bani !

  5 : vă Rugăm să fotografiat după marfă , și să ia inițiativa să mă contactați cât mai curând bani !

  Cererile cumpărătorul a primit bunurile, nu există nici o problemă de acceptare a mărfurilor în aceste condiții , cât mai curând posibil pentru a confirma primirea, în termen de 1-2 zile , dacă există probleme în timp pentru tine de a informa prompt Hao tratament, nu a primit bunuri 1-2 zile să confirm, nici să contactați proprietarul .Cumpărătorul a primit bunurile vor fi considerate ca calificată .A cerut apoi negustor spus ca piese de schimb sau mărfurile în cauză , magazinul nu este responsabil !Te rog cumpărătorii știu !

  7 toate produsele Noastre înainte de a fi emise sunt testate riguros , absolut asigure integritatea mărfurilor.Cumpărătorii obține bunuri ar trebui să fie privite în fața cargo shipping company worker , dacă există daune , lasa personalul emis "bunuri deteriorate dovadă" , și apoi să se întoarcă mărfurilor de către compania de transport maritim , fac cumpărături pentru înlocuire.Dacă vă înscrieți pentru bunuri deteriorate după motive de înlocuire , schimb, restaurantul nu în returnabile.Vă mulțumesc ! ! !

  8 recomandat "TenPay" de Plată , puteți juca direct banii în contul meu de mai sus , vă rugăm să contactați-mă înainte de efectuarea plății , nu va fi livrat în termen de 24 de ore .

  După achiziționarea :

  Dacă vă simțiți mulțumiți de serviciile noastre , vă rugăm să-mi dea o laudă ^ ^ , în cazul în care, dacă nu este mulțumit , vă rugăm să informați proprietarul, în scopul de a oferi un timp util , nu dau în comentarii sau săraci nu au nici un contact în caz de evaluare, în timp ce-ți faci probleme si nu a putut fi rezolvată, și eu vă voi da proprietarul negocieze un răspuns satisfăcător .

  Etichete: pensete er32, standul de gaurire, bt30 titular, er11, er32, ER20, diamant instrument rotativ, titular de gaurit, collet er16, iso20 tool holder.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare