Cat Tunel pentru Pisici de Interior Jucarii Interactive 2 Mod Cat Tunel Pisoi Jucării Cat Tunel pentru Pisici de Interior Jucarii Interactive 2 Mod Cat Tunel Pisoi Jucării Cat Tunel pentru Pisici de Interior Jucarii Interactive 2 Mod Cat Tunel Pisoi Jucării Cat Tunel pentru Pisici de Interior Jucarii Interactive 2 Mod Cat Tunel Pisoi Jucării Cat Tunel pentru Pisici de Interior Jucarii Interactive 2 Mod Cat Tunel Pisoi Jucării Cat Tunel pentru Pisici de Interior Jucarii Interactive 2 Mod Cat Tunel Pisoi Jucării

Cat Tunel pentru Pisici de Interior Jucarii Interactive 2 Mod Cat Tunel Pisoi Jucării

69.76lei 48.86lei
In stoc
i924

Material: Nailon
Origine: NC(de Origine)
Este Dispozitiv Inteligent: No
Jucarii Tip: Cat tunel
Nume De Brand: FMRToys

 • Caietul de sarcini:

  Material: Poliester

  Dimensiuni: Lungime: 45.3 inch

  Diametru: 9.8 inch

  peek gaura: 6.3 inch

  Greutate: 200g

  Aceasta pisica tunnle,animalul tau se poate distra de ore!

  Detalii unice precum un vizor și swinging mingea jucărie manie distracție pentru feline care pisica ta va găsi irezistibil!

  Mare Pentru întreprinderile Mici și Mijlocii de Animale de companie

  Tuneluri de muncă mare pentru pisica adult sau pisicuta, catelus, iepuri, dihori si alte animale de companie!

  Peek Gaura

  Cat tuneluri au 2 peek gaură , care permite animalele de companie să se uite în jurul valorii de în timp ce încă senzație de siguranță și ascuns.

  Rezistentă la rupere și nu este ușor de rupt

  Construite cu Îngroșată Tip de rezistent la rupere, material poliester și memorie cadru din oțel, puternic și nu este ușor de deformat.complet închise cadru de oțel se ridica la cele mai energic jocuri.

  În interior/în aer liber

  Poate fi pliat sau deschis în câteva secunde,același produs poate elibera de Îmbinare lungime, Ușor pentru a stoca,portabil, atunci când merge afară, animalele de companie pot juca în mod liber în interior / în aer liber oricând.

  Ușor de curățat

  Este recomandat pentru a șterge cu un șervețel / cârpă umedă.

  Ambalajul include:

  1x Pisica Tunel

  Etichete: cat worm, pisica de jucarie, pisica copac, iepure tunel, jucarie pisica, pânză de pat tunel, ureche ecartament, Cat tunel, tunel chat 73, jucarie pisica tunel.

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare