6.0 6.0 6.0 6.0

6.0" Original Pentru Mobil BQ BQ-6010G Practic BQ 6010 G Lcd Ansamblul Touch Screen Digitizer Display

134.16lei 127.45lei
In stoc
i957

Compatibil Marca: Alte
LCD Kit: Da
Rezoluție De Afișare: 1280x720
Ecran Tactil De Tip: Ecran Capacitiv
culoare: negru
Origine: NC(de Origine)
Numărul De Model: Pentru Mobil BQ BQ-6010G
Element Stare: Noi
Tip: LCD și Touch Ecran Digitizor
Pentru: Pentru Mobil BQ BQ-6010G
Nume De Brand: Duqusene
Ecran: > 3"
Dimensiune: 4.45inch

  • Detalii:

    [ Mesaj ] Pentru fabrica are diferite loturi de producție la fiecare moment de timp, astfel încât numărul de cod de pe lcd sau senzor touch poate nu la fel, deci vom trimite cât noastre de pe stoc produsul real trimite la tine, multumesc ( tot testat unul câte unul muncă ) !Prieten Rus Să Acorde O Atenție Vă Rog!!!Vă rugăm să completați în receptor numele complet din cauza noii politici de vama rusă.Orice nelivrare nu ar fi responsabil în cazul în care clientul nu furnizează informații suficiente, atunci când se face comanda.Am expediat de la Interventie-timpurie.ro adresa lui numai, vă rugăm să asigurați-vă că adresa corectă. 1. Timpul nostru de Lucru (Mesaj de răspuns de timp) este Beijing Ora 9:00-18:00 De luni până vineri. 9:00-12:00 sâmbătă. 2. Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom rezolva bine pentru tine.Nu deschide disputa la întâmplare.în caz contrar, va fi înregistrat ca rău de credit de către noi, Interventie-timpurie.ro, și, de asemenea, de către China Vanzatori League.Și să fie blocat. 3. Vă rugăm să Completați corect și completat informațiile de contact atunci când plasați comanda.Nici o Schimbare dupa ce ai plăti pentru, multumesc După primirea mărfurilor Sfat:

    Sfaturi 1: Test înainte de instalare Când testarea, nu scoateți nici un film protector sau tag-uri.Vă rugăm să acorde o atenție la problema de electricitate statică.Înainte de a încerca orice reparații, asigurați-vă că împământarea este un ESD (electro static de descărcare de gestiune) curea.Acest lucru va preveni electricitate statică de la deteriorarea componentelor electronice în telefon.Asigura purtați protecție pentru ochi și de a folosi precauție să nu taie degetul cu niște bucăți de sticlă.Sfaturi 2: Simulează testare de înlocuire Ecran este foarte fragil produs.Am puternic sugerăm să testați înainte de instalare.Vă rugăm să simulează testare, ceea ce înseamnă că telefonul mobil în afară, (placa de baza + touch screen) conectat cablu audio și de schimb noi, putere pe, testul este terminat.Dacă testul OK, vă rugăm să-l instalați.Dacă aceasta nu poate arăta, vă rugăm să ne contactați la prima dată.Și vă rugăm să nu-l forța să fie instalat în telefonul mobil.Noi nu va fi responsabil dacă telefonul mobil este deteriorat în timpul instalării.Sfaturi 3: nu îndoiți cablul vă Rugăm să asigurați-vă că atingeți de cablu nu îndoiți.Peste 90 de grade îndoit va cauza pentru care nu se poate lucra.

    Etichete: huse pentru tecno 6, mini gt, Cat S61, 10 inch pad, fixați ecran mobil, bq 6010g caz, bq lama 4800, preamplificator mbl 6010d, bq 6010g practice, pasta de ecran mobil.

  • Recenzii (0)

    Scrie o recenzie

Produse similare