Transport gratuit Noi PD200S16

Transport gratuit Noi PD200S16

109.83lei 76.88lei
In stoc
i96

Camera Echipat: No
Compatibilitate: Altele
Starea de Asamblare: Gata-de-Go
Nume De Brand: Mexemina
Numărul De Model: PD200S16

  • 1 profilul de Companie: TCW platforma de marketing, în primul rând pentru cumpărători perfect pentru un mic-multe bunuri cheltui prea multă energie cu timpul. 2 RESTITUIRI & RETURN: Noi oferim o garanție cu privire la toate elementele pe care le-am vândut.Elementul va fi testat înainte de nava,va fi în stare bună,dacă există unele probleme cu articol,nu ezitați să ne contactați.

    Vă rugăm să ne e-Mail pentru a notifica un element defect.Dacă nu se specifică altfel, acest articol vine cu 14 de zile de garanție de la data livrării. 3 TAXE VAMALE & PREDAREA TAXA de participare: Pentru toate comenzile clienților, noi nu percepem predarea taxa, chiar 1buc parte.

    Atunci când părțile au ajuns la obiceiurile locale, dacă părțile au fost percepute taxe vamale, nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. 4 să MĂ CONTACTAȚI: biroul Nostru sunt orele 9:00-12:00 ; 1:00pm-6:00pm China HK timpul de lucru. 5 conceptul de Serviciu: Suntem loiali la serviciu pentru a termina fiecare comanda.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră

    Etichete: iluminat de tip masculin c, htc m7 ecran module, iluminat cluburi de noapte, lampa de ceață bmw f25 led, kit de iluminat cu led 12v, iluminat m365 origine, acasă costum de minimalism, iluminat cu led-uri plafon, invitații șablon.

  • Recenzii (0)

    Scrie o recenzie

Produse similare