1 buc Duș Mănuși de Baie Exfoliant Lufa Corpul Scruber Spălare Pielea de Masaj Spa, Baie cu Manusa Lufa Piele Mănuși de Baie 1 buc Duș Mănuși de Baie Exfoliant Lufa Corpul Scruber Spălare Pielea de Masaj Spa, Baie cu Manusa Lufa Piele Mănuși de Baie 1 buc Duș Mănuși de Baie Exfoliant Lufa Corpul Scruber Spălare Pielea de Masaj Spa, Baie cu Manusa Lufa Piele Mănuși de Baie 1 buc Duș Mănuși de Baie Exfoliant Lufa Corpul Scruber Spălare Pielea de Masaj Spa, Baie cu Manusa Lufa Piele Mănuși de Baie 1 buc Duș Mănuși de Baie Exfoliant Lufa Corpul Scruber Spălare Pielea de Masaj Spa, Baie cu Manusa Lufa Piele Mănuși de Baie 1 buc Duș Mănuși de Baie Exfoliant Lufa Corpul Scruber Spălare Pielea de Masaj Spa, Baie cu Manusa Lufa Piele Mănuși de Baie

1 buc Duș Mănuși de Baie Exfoliant Lufa Corpul Scruber Spălare Pielea de Masaj Spa, Baie cu Manusa Lufa Piele Mănuși de Baie

25.63lei 18.47lei
In stoc
i9914

Produs: manusa
Utilizarea: Curățare
Tip: manusa
Origine: NC(de Origine)
Nume De Brand: Loriver
Material: Lufa
Cerere: Corpul
Numărul De Model: HG19822A1

 • 1.100% naturale, pure, lufa, planta tubulare structura de fibre, bine ,clar si tare, o ingrijire naturala-instrumente pentru o piele.

  2.Lufa burete de baie, frecarea corpului și înapoi, exfoliere blanda, aceasta nu va stimula delicat pielea si pot fi curatate si elimina excesul de grăsime și de murdărie în mod eficient.

  3.Spălare Pad: Pur naturale lufa este non-toxic, curăță delicat pielea, exfoliaza acnee si punctele negre, lasand pielea senzație mătăsoasă.

  4.Buretele are o capacitate puternică de a absorbi apa.Acesta devine moale atunci când este umflat cu apa, umezită cu apă caldă înainte de utilizare.adauga un pic de gel de duș sau săpun pentru a șterge pielea cu blândețe, va avea loc o mulțime de bule.

  5.Lufa manusi sunt concepute pentru a se asigura că acestea rămân în mâinile tale și nu sunt ușor să cadă în timpul utilizării.

  Material: Burete + Prosop + Banda Elastica

  Culoare: Imagine Color

  Dimensiune: 16.5 * 20cm

  1 * Baie Cu Dus Manusa

  1.Datorită manuală de măsurare și metode de măsurare diferite, dimensiunea reală ar putea fi ușor diferite.

  2.Vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare și monitor brightness/contrast setări etc, tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real ar putea fi ușor diferite.

  Etichete: manusa duș, lufa prosop, hurracan spin epurator, înapoi silicon epurator, duș de spălare, mâna bijuterii stea, mare luffa, baie epurator, mănușă baie, globbles strălucire.

 • Recenzii (2)

  • Papsiclubza

   Quite stiff, would hv been better if it's more flexible. Otherwise quality is good.

  • Hanselus

   parfaite

  Scrie o recenzie

Produse similare